TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

בית ההשקעות תמיר פישמן משיק מוצר חדש:IRA‏


תמיר פישמן
IRA קופות גמל וקרנות השתלמות בניהול אישי באמצעות מנהל התיקים בתמיר פישמן
אלדד תמיר, מנכ"ל ובעלים תמיר פישמן: "להערכתי, גם הקהל הישראלי משכיל להבין כי מדובר במוצר מנצח ובמקום להשאיר את המושכות לאחרים, הוא יתחיל להיות מעורב באופן ישיר בניהול תיק ההשקעות של קופת הגמל האישית שלו וקרן ההשתלמות"

בית ההשקעות תמיר פישמן משיק מוצר חדש ומהפכני- IRA, קופות גמל וקרנות השתלמות בניהול אישי באמצעות מנהל התיקים תמיר פישמן, ובכך מציע ללקוח לקחת שליטה על החיסכון הפנסיוני שלו.

המוצר החדש מציע ללקוח חסכון המנוהל באופן אישי ומותאם לצרכיו ומאפייניו האישיים. ולפי הנחיותיו. הלקוח נהנה מעמלות מסחר נמוכות, תמהיל השקעה מותאם לצרכיו, עדכון יום יומי אודות תיק ההשקעות במערכת און ליין אותו הוא יכול לבחור לשנות בכל עת וגמישות וניידות מידית בהשקעות.

אלדד תמיר, מנכ"ל ובעלים תמיר פישמן: אנו משיקים היום מוצר מהפכני בתחום קופות הגמל וקרנות ההשתלמות המאפשר ללקוח הישראלי לקבל אחריות ישירה על ניהול החיסכון שלו. בארה"ב מדובר באחד המוצרים המובילים אשר כ-40% מסך כספי החיסכון מנוהלים באמצעותו. להערכתי, גם הקהל הישראלי משכיל להבין כי מדובר במוצר מנצח ובמקום להשאיר את המושכות לאחרים, הוא יתחיל להיות מעורב באופן ישיר בניהול תיק ההשקעות של קופת הגמל האישית שלו וקרן ההשתלמות. כל זאת באמצעות תיק מנוהל בתמיר פישמן במקרה זה .
בעידן של ימינו, בו מדברים על עלייה בתוחלת החיים ובצורך המשמעותי בחיסכון פנסיוני אני מאמין שה- IRA מהווה מוצר בעל חשיבות רבה לחסכונות של כל אחד ואחד מאתנו בזכות התאמת התיק המנוהל לצרכי הלקוח , השקיפות, הגמישות והזמינות שהוא מציע."

הכספים אותם ניתן להפקיד לניהול אישי הינם כספי קרן השתלמות מכל הסוגים, קופת גמל של שכיר החוסך כעצמאי, כספים נזילים בקופת גמל של עמית עצמאי שהופקדו עד סוף 2005 וכסף לאחר תשלום מס המופקד בקופת גמל של עצמאי.

פעילות ההשקעות שתתבצע בקופות הינה בהתאם לתקנות שנקבעו והיא כוללת ניירות ערך סחירים בלבד, פיקדונות וקרנות נאמנות, השקעת כספים בישראל ובמדינות חוץ שאושרו מבעוד מועד וכמו כן, לא תתאפשר רכישת ניירות ערך לא סחירים ומוצרים מובנים ולא תתאפשר כתיבת אופציות ורכישת חוזים עתידיים כלל. ניתן יהיה לרכוש אופציות מכר (put) אשר שוויין לא יעלה על 5% מהשווי המשוערך של חשבון קופת הגמל. ניתן להשקיע עד 10% במנפיק בודד (מניות ואג"ח), בתעודות סל, קרנות נאמנות ואג"ח ממשלתי ניתן להשקיע ללא מגבלה.




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il