TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

מיטב ממשיכה להתרחב: רוכשת את השליטה בחברת קמליה תמורת כ-16 מיליון שקל


דש ומיטב מנהלות מו"מ מתקדם למזג את פעילות קמליה עם זו של דש ברוקראז' * אילן רביב, מנכ"ל מיטב והמנכ"ל המיועד של בית ההשקעות דש-מיטב: "העסקה תחזק משמעותית את תחום הברוקראז' שלנו, על ידי הוספת פעילות משמעותית בני"ע זרים"
רכישה נוספת לבית ההשקעות מיטב, ערב השלמת המיזוג עם בית ההשקעות דש: מיטב הודיעה היום על חתימת הסכם לרכישת השליטה (60%) בחברת קמליה קפיטל מרקט, תמורת 16 מיליון שקל. קמליה קפיטל מרקט מספקת שירותי ברוקראז' בני"ע זרים, ועם לקוחותיה נמנים בנקים, גופים מוסדיים, קרנות גידור וחברות אלגו-טריידינג (מסחר ממוכן).

בשלב ראשון, תרכוש מיטב 60% מהחברה מבעליה הנוכחיים – יוהן קדוש (56%), בית ההשקעות אי.בי.אי (26%) וג'ו קטן (18%). מיטב תרכוש את כלל האחזקות של אי.בי.אי בחברה, וכן 25% ממניותיו של קדוש ו-9% ממניותיו של קטן.

עם השלמת המיזוג בין מיטב לדש, בכוונת החברות לפעול למיזוג פעילות קמליה עם זו של דש ברוקראז'. באופן שלאחר המיזוג, תחזיק דש-מיטב ביותר מ-50% ממניות החברה הממוזגת קמליה-דש ברוקראז', ואילו היתרה תוחזק בידי יוהן קדוש, ג'ו קטן, רון סירני ועובדי דש ברוקראז'. ככל שהמיזוג יושלם, יוהן קדוש ישמש כיו"ר חברת הברוקראז' הממוזגת ורון סירני יכהן כמנכ"ל החברה. מהלך זה ימצב את קמליה ודש כגוף ברוקראז' מוביל בארץ, המנהל פעילות ברוקראז' בשוק המקומי ובשווקים הזרים בחו"ל.
על פי ההסכם, למיטב-דש אופציה לרכישת יתרת המניות בחברה מידי קדוש וקטן, בשני שלבים, לאחר כ-3 וכ-5 שנים.
אילן רביב, מנכ"ל בית ההשקעות מיטב, הצפוי לנהל את החברה הממוזגת דש-מיטב, אמר: "קמליה היא אחת השחקניות המובילות בתחום הברוקראז' בני"ע זרים בישראל ונהנית ממערך הסכמים עם גופים בחו"ל ומטכנולוגיה מתקדמת. העסקה תחזק משמעותית את תחום הברוקראז' בחברה הממוזגת מיטב-דש, על ידי הוספת פעילות בני"ע זרים, שהוא תחום שצפוי לצמוח בשנים הקרובות. תחום הברוקראז' בגוף הממוזג יכלול את מיטב טרייד, המתמקדת בברוקראז' בעיקר ללקוחות פרטיים והיא מובילת שוק בתחומה, את דש ברוקראז', העוסקת בברוקראז' ללקוחות מוסדיים בני"ע בישראל, ואת קמליה, העוסקת בברוקראז' ללקוחות מוסדיים בעיקר בני"ע זרים ".

יוהן קדוש, יו"ר ובעלים של קמליה קפיטל מרקט, אמר: "ההשקעה של מיטב יוצרת הזדמנויות חדשות עבור קמליה ומאפשרת להרחיב את נתח השוק שלה בשווקים המקומיים והזרים. החברה הממוזגת תהפוך לאחת המובילות בשוק הברוקראז' בישראל.
רון סירני, מנכ"ל דש ברוקראז' והחברה הממוזגת, ואליאור סלם, מנכ"ל קמליה, אשר צפוי להשתלב בחברה הממוזגת, אמרו: "הרכישה והמיזוג יאפשרו לחברה למצב את עצמה כמובילה בתחום הברוקראז' המקומי והזר ויהוו קרש קפיצה לחדירה לשווקים בעולם. בנוסף, הרכישה והמיזוג ייצרו רוח גבית להגדלת היצע המוצרים והשירותים שמספקת החברה ללקוחותיה המוסדיים בארץ ובחו"ל".
קמליה קפיטל מרקט מספקת שירותי ברוקראז' מתקדמים בני"ע זרים לגופים מוסדיים בארץ ובעולם, והיא מפעילה את אחד מחדרי המסחר הבולטים בישראל בתחום המאפשר מסחר במגוון מוצרים פיננסיים בלמעלה מ-75 בורסות ברחבי העולם.
דש ברוקראז' מספקת שירותי מחקר ומסחר בני"ע בתל-אביב עבור גופים מוסדיים ודורגה לאחרונה בסקר משקיעים מוסדיים במקום השני בישראל.

בתי ההשקעות דש ומיטב חתמו במאי 2012 על הסכם מיזוג. בית ההשקעות הממוזג צפוי להיות השני בגודלו בשוק הישראלי ולנהל למעלה מ-100 מיליארד שקל בקרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, תיקים מנוהלים ותעודות סל. כמו כן, בית ההשקעות הממוזג צפוי לפעול באמצעות חברות בנות בתחומים שונים ביניהם הברוקראז', ניהול סיכונים, ניהול תוכניות אופציות לעובדים, מכללה ללימודי שוק ההון ועוד.

בחודש יולי הודיע דירקטוריון דש על כוונתו למנות את אילן רביב למנכ"ל הגוף הממוזג דש-מיטב. לאחר השלמת המיזוג, צפויות BRM ומאיה אחזקות (משפחת סטפק) להחזיק יחד בגרעין השליטה בבית ההשקעות הממוזג.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il