TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

     
    תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    09/10/12 10:07 סקירת בוקר וסקירה כללית לכל מי שפיספס עקב החגים הקדושים /ו -YK-
    היום תחל "עונת" הדוחות הכספיים בארה"ב לרבעון השלישי של 2013 כאשר האנליסטים מצפים שהרבעון יהיה אחד מהחלשים ביותר מאז 2008.
    ·         דוח התעסוקה בארה"ב לחודש ספטמבר הפתיע לטובה, אמנם נוספו רק 114 אלף מועסקים (104 אלף בסקטור הפרטי) אך נתוני החודשיים הקודמים עודכנו כלפי מעלה ב-86 אלף מועסקים (181 ביולי ו-142 באוגוסט). שיעור האבטלה הצביעה על שיפור משמעותי עוד יותר בתעסוקה, ירידה של 0.3 נקודת אחוז ל-7.8%, אך הוא מבוסס על סקר משקי הבית (קטן יותר ותנודתי הרבה יותר) בהשוואה לסקר המועסקים שדוגם בתי עסק (ראו גרף בסקירה).
    ·         קרן המטבע הבינלאומית ה-IMFפרסמה הבוקר בטוקיו תחזית מעט קודרת יותר לצמיחה עולמית בהשוואה להערכותיה מלפני מספר חודשים. הכלכלה העולמית צפוייה לצמוח ב-3.3% ב-2013 (3.5% בתחזית הקודמת) וב-3.6% ב-2013 (3.9% בתחזית הקודמת). להערכתי, למרות העדכון כלפי מעטה התחזיות ל-2013 עדיין יותר מידי אופטימיות. טבלה עם עיקר התחזיות בתוך הסקירה:
    ·         על פי הנתונים אחרונים, הריבית הנומינלית למשכנתא ל-30 שנה (prime) ירדה בשבוע האחרון ל-3.36%, הרמה הנמוכה ביותר שנרשמה.
    ·         האשראי הצרכני בארה"ב גדל ב-18 מיליארד דולר באוגוסט, כפול מהצפי. האשראי המתגלגל (revolving), בעיקר כרטיסי אשראי, גדל ב-1% בהשוואה באוגוסט אשתקד.
    ·         כצפוי, ה-ECBהותיר את הריבית ללא ברמה של 0.75% ונגיד הבנק לא חידש יותר מידי לגבי תוכנית הרכישות שהציג בתחילת ספטמבר. במסיבת העיתונאים בירך הנגיד את הצעת מועצת האיחוד להקים גוף שיפקח על המערכת הפיננסית באירופה (SSM) ועל כך שה-ECBישמש תפקיד מפתח בו. בנוסף, להערכתו האינפלציה צפוייה לרדת על מתחת ל‑2% במהלך 2013.

    ·         היצוא בגרמניה עלה ב-2.4%באוגוסט לאחר עלייה של 0.4% ביולי, טוב מהצפי. לעומת זאת הייצור התעשייתי ירד ב-1.4% באוגוסט, בדומה לצפי.

    ·         ראש ממשלת גרמניה צפוייה לבוא לביקור רשמי (ומאוד טעון) היום ביוון. בינתיים שוק המניות ביוון מפגין אופטימיות כאשר מדד המניות הכללי השלים כמעט 70% עלייה מתחילת יוני.

    ·         שביתת נהגי המשאיות בדרום אפריקה משבשות את שרשראות האספקה הקריטיות של המדינה, בעקבות זאת המשיך להיחלש המטבע המקומי אל מול הדולר – כבר ב-8% מתחילת החודש.

    ·         המועמד הרפובליקני לנשיאות ארה"ב לא היה המרוויח העיקרי מהעימות הטלוויזיוני הראשון: מניות חברות כרייה הפחם עלו עקב התבטאויות של מיט רומני בשבחן. גם מניות חברות הפיננסים התחזקו עקב רצונו של למתן את Dodd-Frankשנועד להגביר את הרגולציה על המערכת הפיננסית בארה"ב.

    ·         למרות התקוות לשינוי ושיא במספר המצביעים נשיא ונצואלה הוגו צ'בס זכה בבחירות לנשיאות המדינה מה שיקנה לו 6 שנים נוספות כנשיא המדינה הענייה אך עשירה בנפט. המדינה מאופיינת בשיעורי אלימות מהגבוהים בעולם וגם במחיר הנמוך ביותר לדלק בעולם (5 סנט לליטר).

    ·         למרות הלחצים הבנק המרכזי של יפן הותיר את תוכנית הרכישות שלו ללא שינוי על סך 55 טריליון יין – (700 מיליארד דולר).

    ·         גם מדד ה-Niftyחווה Flash Crashכאשר נפל בשיעור חד ומפתיע של 16% לפני שתיקן בחזרה.



    בברכה,





    יוסף קינן (YK)
    yk3823@gmail.com
    0526565114
    הדרכה אישית ,ניהול פיננסי ,יעוץ
    אופציות ,מכשירים פיננסים ,חוזים עתידיים,אינדקסים,סחורות,ריביות
    ישראל,אירופה,ארה"ב

    אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

    הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il