TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    23/07/12 12:51 יקירי ,לא כתבתי מפולת אפילו בפעם אחת באחת הפוסטים /ו -YK-
    לעיתים אנשים מתיםםםםםםם לשמוע מילים מפוצצות ...תכונה ישראלית נרכשת מהשירות הצבאי שלנו ,אני מדבר על שורט ...מבחינתי שיגיע בצעדים של אחוז ליום ..מה איכפת לי ? ...במצב של אירופה ...אתה באמת חושב שכהזליגה תחל ...מישהו כאן ישאר אדיש ? או כשבוקר אחד תקום עם אירופה זולגת ועם ידיעה שכוח חי"ר נכנס לסוריה כדי להציל איזה חבית שהאמריקאים אמרו לנו ...ועוד ועוד תרחישים שמיותר לציין ....

סבלנות ...את האקראיות אי אפשר לתזמן ...אז שמים מלכודת ..בנתיים עד כה המלכודות עבדו ...,נכון לא שמת 3000 ולקחת 30,000 כל חודש ...מהפוזיציות המתות ...אבל כסף גדול ויפה היה גם היה ...,אז אנחנו ממשיכים ...אם "הגאולה" תגיע בדרך ....זרים ושושנים ינחתו על ראשי המובטלים באירופה והכסף ישפך כמים ...היורו יעלה מעלה מעלה ...ספרד תמחוק את חובותיה בין לילה ...ארה"ב תתחיל להוציא תוכניות לתשתיות למובטלים ...אז נשנה את דעתנו ....,בנתיים כלום לא קורה אלא ההפך
    אג"ח ספרד איטליה נוסק לכיוון ה-10%
    גרעון בארהב.....כפי שלא היה משחר ההסיטוריה
    כל הפעולות עד כה לא הועילו לפתור בארהב וכל שכן באירופה את בעיית המובטלים ..גם בארץ ...
    אין תשתיות
    אין יצוא ...
    אין צריכה ...
    אין כסף ....
    עכשיו כשהמשוואה המטומטמת הזו תשתנה תספר לי על כך ...כי אני לא סוחר תנועות אויר במסחר ...

כל זמן שהיא לא השתנתה למה צריך להתאמץ ...פתחת שורט ...,נניח היום בבוקר וואלה קיבלת כבר 0.92% אדום ..אחלה טרייד בא לך לצאת תצא ...אני כל חודש כזה משאיר פוזיציה עד לפקיעה ...אוכל את הקטנות והשאר נשאר לפקיעה ...אנחנו בדרך ...לאילת ...אם עצרנו בדרך לשתות קפה ולעשן סיגריה זה אומר שאנחנו לא בדרך ??
    חחחח
    יאלה די מהבלבלת

----------------------------------------------פרסומת-------------------------------------------------------------------
    חודש חינם וללא התחייבות בשירות האיתותים לארה'ב - מלא פרטיך ובחר בחבילת ארה'ב בלבד
    ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------

יוסף קינן (YK)
    yk3823@gmail.com
    0526565114
    הדרכה אישית ,ניהול פיננסי ,יעוץ
    אופציות ,מכשירים פיננסים ,חוזים עתידיים,אינדקסים,סחורות,ריביות
    ישראל,אירופה,ארה"ב

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il