TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    22/05/09 16:01 בוא נתחיל /ו yk3823
    1. להשיג תשואה של 1% על 100-500 מליון שקל קשה שבעתיים מלהשיג תשואה של 1% על 1000-10000 ש"ח ,אתה בוודאי מסכים ,הסיבות לכך רבות ,החזקה של סכום כזה היא בד"כ בנכס בסיס וממילא לא יכולה לבצע מימוש מיידי בלי כיסוי כידוע לך ,והתנועה בשוק האופציות כבדה עד מאוד בעיקר בשל קשיי נזילות של השוק לקלוט או לפלוט סכומים כאלה או כיסויי נכס ברמה כזו בפרק זמן קצר ,לכן אינך יכול בכלל לבוא בהשוואה בין סוחר בתיקים קטנים לבין בית השקעות או מוסדיי ,תחשוב לרגע על כניסת כסף חודשית של מוסדיי מחברות ציבוריות או מתאגידים חודש בחודשו ברמות של מליונים ,בוודאי חישבת בעבר לעשות כיסוי לנכסים או חוזה כנגד נכס ,אז להחזיק קרן נאמנות מכל סוג ברמות של מוסדיים בהחלט זו עבודה בכמה LEVEL הרבה מעל כל סוחר בודד או מנהל תיקים פרטיים של לקוחות ,שיכול ברגע לנייד שוקת או לכתוב עוד אוכף או אפילו לממש איזה רווח סטיה במיידי .
    2.לגבי הידע של המוסדיים ,אני ממליץ לך לקחת את דבריך בחזרה ,יש אצל המוסדיים ידע בלתי ישוער על שוק האופציות הן ברמה האישית והן ברמה של למעלה מ-20 תוכנות שעובדות על סיבים אופטיים שמחשבות אלפי אלגוריתמים על כל תנועה ,סטיה,כיוון ,ומודלים בשוק ,והאמן לי אנשים מבריקים נמצאים חיים את השוק עד לקצה במהלכים דימיוניים מבחינת הסוחר הרגיל ,עיקר העבודה באה ליידי ביטוי דוקא בנכס הבסיס ולאו דוקא באופציות ,אילמלא הכבדות של החזקת נכס בסיס היית זוכה לראות סכומי רווח דימיוניים ,אבל נניח לזה .
    3. להכות את השוק בכל מצב.....נו יש דבר כזה ??? ,אפשר להגיע לתוחלת חיובית בוודאי אבל מכאן עד להכות את השוק בכל מצב ....השוק דינמי ואין יום דומה לחברו ובכל מציאות אפשר לנצל בלפחות 10 אפשרויות שונות ובכל אחד תוחלת שונה ,ואין עדין אף אדם שפותח במקביל 10 פוזיציות שונות או משנה 10 פוזיציות באותו תיק לפי מצב נתון ,בכל אופן אני לא שמעתי על צורת עבודה כזו .
    4. אשרי ואשרי חלקו וכיסו של מי שמצליח להכות את השוק הנצחון הוא בכיס ....כשהכיס נהיה שמן ....האמן לי לפעמים קשה להוציא את הכסף מהכיס ....

ושוב בהצלחה !!!!
    אינני יודע איזה בית השקעות אתם ואני בהחלט מאחל לכם בהצלחה ושתגדלו ושהצרות שלכם יהיו הצרות של המוסדיים ...איך לנהל קרן של 100-200 מליון שמשקיעה במדד ובכל חודש נכנס לכם עוד ועוד כסף לקרן ..ולשלוח את התלוש בסוף השנה למשקיעים שהשקיעו בכם וכל זה כשהשוק שבו אתם מחזיקים את נכס הבסיס ירד נניח 30-40 אחוז או יותר או פחות ,או בכלל לא ירד אלא שאתם פחדתם יותר מיידי ולא השגתם אפילו 20% מהתשואה של המתחרים שלכם ....אני מבטיח לך שבסובארו B4 הרבה יותר קל לנהוג מפארארי פורמולה 1 ....

בהצלחה יקירי שא ברכה

Y.K.I-0526565114
    האופציה שלך להרוויח .
    לפניות אישיות yk3823@gmail.com

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il