| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
מבצעיםחדשותגידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023מערכת טלנירי | 28/9, 20:19 פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצורמערכת טלנירי | 5/9, 21:04 טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה |
ניתוחי שוק אנליסטיםסיכום שבועי של נכסי תעשיית קרנות הנאמנות מיטב דש_מורן צביק 13.8.19טלנירי | 13/8/19, 13:32 בעקבות ירידות השערים באפיקי ההשקעה המרכזיים (למעט אג"ח ממשלתיות) הקרנות המסורתיות (אקטיביות ופאסיביות) עברו בשבוע הראשון* של חודש אוגוסט לפדיונות של כ-150 מיליון ₪, הקרנות הכספיות רשמו גיוסים של 225 מיליון ₪ סקירה שבועית מאקרו ושווקים - אלכס זבז'ינסקי, כלכלן ראשי מיטב דש 12.08.19טלנירי | 12/8/19, 13:42 הגירעון התקציבי של הממשלה יציב. אין ממש שיפור בגביית המיסים. הוזלת עלויות המימון מתחילת השנה צפויה לייצר חיסכון של כ-0.6 מיליארד ₪ בשנה לממשלה.
סיכום שבוע המסחר בבורסה - 4 - 8 באוגוסט, 2019טלנירי | 11/8/19, 11:55 המסחר בבורסה בתל-אביב בשבוע הראשון של אוגוסט התאפיין במגמה מעורבת במדדי המניות המובילים * מניית שיכון ובינוי התווספה למדד ת"א-35 במועד העדכון החצי שנתי של מדדים מידרוג בהתייחסות להפחתת השווי בפלאפון על בזקטלנירי | 7/8/19, 14:18 "בעלת השפעה תזרימית מצומצמת בטווח הקצר עד בינוני, אולם מצביעה על התרחקות מהתייצבות התחרות ומעלה את סיכון האשראי של החברה" אייל שני, סמנכ"ל השקעות באפסילוןטלנירי | 7/8/19, 12:58 "בשלב זה מדובר בתיקון בריא לשוק ולא שינוי מגמה" מידרוג מותירה על כנה את הערכת האיתנות הפיננסית של בנק מזרחי טפחות aa2טלנירי | 6/8/19, 12:01 באופק דירוג יציב מצ"ב התייחסות למגמה האחרונה של ירידת התשואות בעולם מאת שמואל קצביאן, אסטרטג שווקים- חדר עסקאות דיסקונט.6/8/19, 11:32 התשואות בארה"ב יורדות בחדות , כשהתשואה ל-10 שנים נסחרת ברמה של 1.77%, רמת שפל מאז אוקטובר 2016.
סיכום תשואות תעשיית קרנות הנאמנות יולי ומתחילת השנה_מורן צביקטלנירי | 6/8/19, 11:08 תעשיית קרנות הנאמנות השיגה בחודש יולי תשואה חיובית ממוצעת של 0.6%, ובלי הקרנות הכספיות: 0.7%, בדומה לתעשיית קופות הגמל סקירה שבועית מאקרו ושווקיםטלנירי | 6/8/19, 11:03 מספר ממצאים מעידים שהתחזקות השקל הנה בעלת אופי פיננסי/ספקולטיבי:
|
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |
| יתרות שורט |