| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
מבצעיםחדשותגידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023מערכת טלנירי | 28/9, 20:19 פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצורמערכת טלנירי | 5/9, 21:04 טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה |
המלצות אנליסטיםD&B ישראל ממליצה להקטין החשיפה להשקעות בסיכון16/5/11, 11:10 היום הציגה החברה את דירוג בתי ההשקעות המובילים בישראל לשנת 2011, כאשר הדירוג מתייחס לשנת הפעילות 2010 לפי היקף הכספים שמנהל כל בית השקעות מנכ"ל הטלוויזיה החינוכית יפה ויגודסקי פורשת מהתפקיד לאחר 8 שנים15/5/11, 13:56 מאז כניסתה לתפקיד צומצמה מצבת העובדים של החינוכית בכ-50% (כמאתיים עובדים). כמו כן הוגדל תקציב התחנה, וסוכם כי הערוץ ייכנס ל"חבילת החינם" (DTT) איגוד העניקה המלצת קנייה למניית אלרוב נדל"ן במחיר יעד של 107 שקל12/5/11, 18:04 בחברת ההשקעות הוסיפו והעניקו המלצת תשואת יתר לאלרוב ישראל במחיר יעד של 169 שקל מגדל שוקי הון העניקה המלצת 'החזק' למניית סלקום12/5/11, 16:48 חברת ההשקעות מגדל שוקי הון העניקה היום (ה') המלצת החזק למניית סלקום. חברת התקשורת צפויה לפרסם את תוצאותיה לרבעון הראשון לשנת 2011 ביום ב' הקרוב, ה-16 במאי שאברב תתקין מערכות שאיבה בבניין מוטורולה במתחם איירפורט סיטי12/5/11, 14:38 שאברב זכתה במכרז להתקנת מערכות שאיבה בבניין מוטורולה במתחם אייר פורט סיטי בלוד. שווי הפרויקט נאמד ב-500 אלף שקל. הנציגה בישראל של קונצרן ELECTROLUX חתמה לאחרונה על עיסקאות להתקנת שואבי אבק מרכזיים מגדל שוקי הון העניקה המלצת קנייה למניית אלוני חץ11/5/11, 17:33 מגדל שוקי הון העניקה המלצת קנייה למניית אלוני חץ במחיר יעד של 23 שקלים.
"PSP, חברת הבת של אלוני חץ, פרסמה הבוקר תוצאות סבירות לסיכום הרבעון הראשון", אומרים במגדל ג'יי.פי. מורגן צ'ייס העלה את מחיר היעד של נפט מסוג ברנט ל-120 דולר לחבית8/5/11, 20:47 נמסר כי הסיבה העיקרית להעלאת מחיר היעד היא ההערכה כי אופ"ק ושאר ספקיות הנפט לא יעמדו בביקוש הגובר כלל פיננסים הורידה את מחיר היעד של מניית בזק ל-9.4 שקלים8/5/11, 11:53 חברת ההשקעות כלל פיננסים הורידה היום (א') את מחיר היעד של מניית בזק ל-9.4 שקלים, לקראת פרסום דו"חות החברה לרבעון הראשון של 2011. בכלל מציינים כי מדובר ב"רבעון עם השפעת הקישוריות בפלאפון והוצאות בגין האופציות לעובדים" מריל לינץ' העניקה המלצת מכירה למניית אורמת טכנולוגיות8/5/11, 11:11 חברת ההשקעות מריל לינץ' הורידה את המלצתה למניית אורמת טכנולוגיות, החברה הבת של אורמת תעשיות, ל'תשואת חסר', עם הפחתה משמעותית של מחיר היעד ל-20 דולר ברקליס קפיטל העלתה את מחיר מניית נובל אנרג'י ל-113 דולר2/5/11, 13:22 כלכלני ברקליס קפיטל העלו את מחיר היעד של מניית נובל אנרג'י מ-110 ל-113 דולר.
נובל אנרג'י, השותפה בקידוח "תמר" ו"לויתן", דיווחה ביום חמישי האחרון על תוצאות כספיות טובות לרבעון הראשון של 2011 |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |
| יתרות שורט |