| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
מבצעיםחדשותגידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023מערכת טלנירי | 28/9, 20:19 פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצורמערכת טלנירי | 5/9, 21:04 טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה |
שיווק ופרסוםTingz, המתמחה בטרנספורמציה דיגיטלית, פיתוח לסביבת ה- Mobile וה- IoT, מקבוצת CodeOasis, עברה למשרדיה החדשים בהרצליה פיתוחמערכת טלנירי | 5/1/17, 20:10 Tingz, המתמחה בטרנספורמציה דיגיטלית, פיתוח לסביבת ה- Mobile וה- IoT, מקבוצת CodeOasis, עברה למשרדיה החדשים בהרצליה פיתוח. Tingz מובילה ארגונים לפתח ערוצים עסקיים חדשים מבוססי דיגיטל סמסונג נקסט מודיעה על קרן של 150 מיליון דולר להגדלת התמיכה הכלל עולמית בהזנקים של טכנולוגיות מתפתחות בשלב המוקדםמערכת טלנירי | 5/1/17, 19:27 סמסונג נקסט (לשעבר מרכז החדשנות הגלובלי של סמסונג) הודיעה היום ב-CES על הקמת קרן סמסונג נקסט, קרן השקעות הון סיכון של 150 מיליון דולר, להגדלת התמיכה הכלל עולמית של סמסונג בהזנקים בשלב המוקדם שעוסקים בחדשנות של תוכנה ושירותים מתקדמים. הקרן מאפשרת לסמסונג נקסט להתבסס על פלטפורמת החדשנות הגלובלית הרב שלבית שלה כדי להעצים יזמי טכנולוגיה באמצעות מימון, משאבים ומומחיות מעמיקה בתחום החברה המובילה בעולם בתחום הבנייה החכמה חשפה בתל אביב איך יראו בנייני וערי העתידמערכת טלנירי | 5/1/17, 17:56 התאגיד הבינלאומי Johnson Controls, שהתמזג לאחרונה עם חברת הענק Tycoוהפך לחברה המובילה בעולם בתחום הפתרונות הטכנולוגיים המתקדמים לבנייני העתיד ולערים חכמות, ערך אמש (ד') אירוע רב משתתפים במרכז האירועים קולטורה שבתל אביב. לרגל האירוע הגיעו לראשונה לישראל סגנית נשיא לענייני שיווק של החברה וכן סגן הנשיא וה-CTO שלה, שהציגו את הפיתוחים החדשניים שפותחו בישראל והתייחסו לטרנדים שיאפיינו את המבנים, הבניינים, החנויות והערים בעתיד.
רשת ויקטורי פתחה את סניף הרצליה בקניון שבעת הכוכבים. הסניף הופעל עד עתה על ידי מגהמערכת טלנירי | 5/1/17, 17:14 ויקטורי רשת סופרמרקטים (ת"א: וקטר), העוסקת בשיווק קמעונאי בתחום המזון בשיטת הדיסקאונט מודיעה על פתיחת סניף ויקטורי בהרצליה בקניון שבעת הכוכבים. סניף זה הופעל עד כה על ידי רשת מגה מידרוג קובעת דירוג P-1.il לניירות ערך מסחריים שתנפיק חברת סאמיט אחזקות נדל"ן בע"מ בהיקף של עד 180 מיליון ₪.מערכת טלנירי | 5/1/17, 17:00 מידרוג קובעת דירוג P-1.il לניירות ערך מסחריים שתנפיק חברת סאמיט אחזקות נדל"ן בע"מ בהיקף של עד 180 מיליון ₪.
שיקולים עיקריים לדירוג
הדירוג לזמן קצר מבוסס על הדירוג לזמן ארוך של החברה, A1.il באופק חיובי, ועל ניתוח הנזילות שלה. ניתוח הנזילות כולל, בין היתר, את ניתוח פעילות החברה, המזומנים מפעילותה השוטפת, השקעות צפויות ועוד. יתרות מטבע החוץ הסתכמו לסוף חודש דצמבר 2016 בסך 98,361 מיליוני דולריםמערכת טלנירי | 5/1/17, 16:52 יתרות מטבע החוץ הסתכמו לסוף חודש דצמבר 2016 בסך 98,361 מיליוני דולרים, גידול בסך של 1,234 מיליוני דולרים לעומת סוף החודש הקודם.
הסכם קיבוצי ראשון במפעל SCD שבבעלות אלביט ורפאלמערכת טלנירי | 5/1/17, 16:44 ההסתדרות, ועד העובדים במפעלSCD (Semi-Conductor Devices) והנהלת החברה חתמו היום (ה') על הסכם קיבוצי ראשון, שיחול על מאות עובדים במפעל SCD שהתאגדו בהסתדרות ביוני 2015.
רשת BBB חתמה על עסקה לרכישת מלוא הבעלות ברשת מוזסמערכת טלנירי | 5/1/17, 16:41 רשת BBB רוכשת את מלוא הבעלות ברשת מוזס. עסקה זו הינה חלק ממדיניות רשת BBB להרחיב את פעילותה ולחדור לתחום הפרמיום. העסקה מותנית באישור הממונה על ההגבלים העסקים.
העסקה כוללת את 11 סניפי רשת מוזס שהוקמה בשנת 2003 ונמצאת בבעלות קבוצה שבראשה האחים יורם וארי ירזין ויובל סלע.
כ-300 עובדי החברה הממשלתית האחראית לפיתוח תשתיות הכבישים בארץ יסיימו את יום העבודה בשעה 14:00, לאחר אסיפת הסברה שיערכומערכת טלנירי | 5/1/17, 16:28 כ-300 עובדי החברה הממשלתית האחראית לפיתוח תשתיות הכבישים בארץ יסיימו את יום העבודה בשעה 14:00, לאחר אסיפת הסברה שיערכו *** העובדים מוחים בין היתר על סירוב ההנהלה לנהל עמם מו"מ לחידוש ההסכם הקיבוצי ועל פגיעה חד-צדדית הכוללת קיצוץ תקציב הרווחה לעובדים *** יו"ר הוועד איריס פוקס: "לא נהיה יותר שחקנים על לוח של שח-מט, הגיע הזמן שנזכה להערכה לה אנו ראויים"
קרגו אמרפורד, חברת השילוח והלוגיסטיקה הישראלית, מקימה מרכז לוגיסטי חדש בהשקעה של 120 מיליון ₪מערכת טלנירי | 5/1/17, 16:25 קרגו אמרפורד, חברת השילוח והלוגיסטיקה הישראלית, מהדקת את קשריה עם שותפתה הבין לאומית מזה 20 שנים, חברת השילוח הבין לאומית- CEVA, ומכריזה על חתימת שיתוף פעולה עם פעילות הסחר המקוון של קבוצת BUY2. במסגרת שיתוף הפעולה חברת קרגו יספקו שירותי מיקור חוץ הכוללים קבלת סחורות מספקים, קליטתם במחסן הלוגיסטי, ביצוע ליקוטים והכנת הזמנות כולל אריזה ומיון והעברתן לאזור קבלה בארץ או לחברות שליחויות |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |
| יתרות שורט |