TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

אופיר אופטרוניקה: הרווח הנקי הסתכם בכ- 2.7 מיליון דולר


הכנסות שיא ברבעון שהסתכמו בכ- 26 מיליון דולר, גידול של כ- 61% לעומת הרבעון המקביל אשתקד
ההכנסות הסתכמו בכ- 26 מיליון דולר, לעומת כ- 16.2 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד, גידול של כ- 61%. הגידול במכירות נובע מגידול בכל תחומי הפעילות של החברה.
הרווח הגולמי הסתכם בכ- 10.1 מיליון דולר (שיעור של כ- 38.9% מהמכירות), לעומת כ- 7.3 מיליון דולר (שיעור של כ- 45.1% מהמכירות) ברבעון המקביל אשתקד, גידול של כ- 38.5%.
הרווח התפעולי הסתכם בכ- 3.77 מיליון דולר (שיעור של כ- 14.5% מהמכירות), לעומת כ- 2 מיליון דולר (שיעור של כ- 12.3% מהמכירות) ברבעון המקביל אשתקד, גידול של כ- 90%.
הרווח הנקי הסתכם בכ- 2.7 מיליון דולר (שיעור של כ- 10.4% מהמכירות), לעומת כ- 2.51 מיליון דולר (שיעור של כ- 15.5% מהמכירות), ברבעון המקביל אשתקד, גידול של כ- 7.3%.

ד"ר יעקב זרם, מנכ"ל אופיר מסר: "אנו גאים בתוצאות הרבעון השני בו רשמנו הכנסות שיא וגידול בכל הפרמטרים התוצאתיים וזאת תוך כדי התמודדות עם שער הדולר הנמוך ביותר מזה שנים. הצמיחה האינטנסיבית בקבוצת האופטיקה שבאה לידי ביטוי ביתר שאת במפעל בארה"ב מעניקה לנו תחושת ביטחון וסיפוק באשר לפעילות האופטיקה. בנוסף לצמיחה החזקה בתחום האופטיקה ומדידות הלייזר אנו שבעי רצון מהעלייה המשמעותית ברווחיות שהצגנו ברבעון הנוכחי. רווחיות זו הינה תוצאה של מהלכי התייעלות שביצענו בפעילות הקבוצה ושיפור ההתמודדות עם העלייה בעולם במחירי חומרי הגלם המשמשים לייצור המוצרים האופטיים .
אנו ערים לחששות הקיימים באשר למיתון בעולם ובעיקר בארה"ב ולהשפעתו האפשרית בעיקר על קבוצת מדידות הלייזר. נמשיך לעקוב אחר ההתפתחויות בשווקים וננקוט במהלכים מתאימים במידה ונידרש לכך."
ד"ר זרם הוסיף: "תנופת הבנייה וההרחבה של המפעל בישראל ובארה"ב נמשכת וכוללת תוספת שטחים, רכישת מכונות, גיוס והכשרת עובדים חדשים וכל זה תוך מאמץ לשמירת ואף שיפור הרווחיות.
אנו נשאף לצמוח ולהמשיך ולשפר את הביצועים של הקבוצה הן בטווח הקצר והן בטווח הארוך. אנו בטוחים, כי הצטרפותה של קרן פימי, בראשותו של ישי דוידי, תסייע לנו להגשים את מטרותינו בצורה הטובה ביותר."


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il