TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

עליות נאות לסיום השבוע: מדד המעו"ף טיפס ב- 1.84%; לאומי עלתה ב- 3%


אילוסטרציה - בורסה ומסך ענק
מדד ת"א 100 עלה ב- 2%, מדד התל-טק זינק ב- 2.38%, הנדל"ן הוסיף 3.64%, פרטנר 1%, טאואר קפצה ב- ,16.8% כיל עלתה ב- 2.3%
הבורסה בת"א רשמה היום עליות שערים - יום ראשון השבוע שנסגר בירוק. המסחר התנהל לכל אורכו בטריטוריה החיובית, אולם נתוני המכירות הקמעונאיות המאכזבים לחודש יולי בארה"ב, שפורסמו ב- 15:30, הורידו את המעו"ף מעלייה של כ- 2.5% אל מתחת ל- 2% במהלך חד ומיידי.

בתום היום עלה מדד ת"א 25 ב- 1.84% לרמת 958 נק', מדד ת"א 100 התחזק ב- 2.03% לרמת 897 נק', מדד התל-טק טיפס ב- 2.38% לרמה של 200 נק'. מחזור המסחר הסתכם בכ- 1.89 מיליארד שקל.

מדד הבנקים עלה ב- 2.52%. מניית לאומי עלתה ב- 3%. בנק לאומי גייס אמש 1.6 מיליארד שקל ממשקיעים מוסדיים, וצפוי להשלים גיוס נוסף של 400 מיליון שקל מהציבור היום. מניית הפועלים התחזקה ב- 1.67%. מניית מזרחי-טפחות עלתה ב- 1.67%. במריל לינץ' פרסמו היום סקירה על הבנקים בישראל וממליצים 'ניטראלי' על מניית פועלים ומעלים את מחיר היעד ל-13.2 ש'. לבנק מזרחי-טפחות מעניקים המלצת 'נטראלי' ומעלים את מחיר היעד ל-29.8 ש'. מניית לאומי - ממליצים 'קנייה' ומעלים את מחיר היעד ל- 15 ש', דיסקונט - בהמלצת 'תשואת חסר' ומעלים מחיר יעד ל- 3.9 ש'.

אלביט מערכות עלתה ב- 2.54%. באקסלנס מורידים את המלצתם על המניה מ'תשואת שוק' לתשואת חסר'; מחיר המטרה המעודכן הוא 220 שקל - המניה נסחרת ב-14% מעל שוויה ההוגן.

מניית פרטנר עלתה ב- 1%. יממה לאחר סגירת ההסכם מול אילן בן דב, נפגש בעל הבית החדש עם הנהלת החברה לפגישת היכרות.

טאואר:עלתה ב- 16.8%. טאואר חתמה על הסכם ארוך-טווח המוערך במאות מיליוני דולרים עם חברת אינטרסיל. ההסכם ישלב בין המומחיות הטכנולוגית של טאואר לבין יכולות התכנון והפיתוח של אינטרסיל.

מניית בזן עלתה ב- 0.29%. פסגות ממליצים תשואת יתר במחיר יעד של 2.15 שקל. בבית ההשקעות צופים כי החברה תדווח על רווח נקי של 5.9 מיליון ש' ברבעון השני.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il