TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

GES מקבוצת גרנית הכרמל השלימה בניית מתקן טיוב בארות בסין בהיקף של כ-1.5 מיליון דולר


גרנית הכרמל
השלימה את שלב ההרצה והתפעול של המתקן להספקת מי שתייה אשר נבנה על ידה לסינון והרחקת ברזל ומנגן ממי בארות במחוז Xilin Hot שבסין
חברת טכנולוגיות המים GES מקבוצת גרנית הכרמל, שבשליטת קבוצת עזריאלי, השלימה בימים אלו את שלב ההרצה בפרויקט נוסף בסין - מתקן לסינון והרחקת מגנן וברזל ממי בארות במחוז Xilin Hot אשר בגבול סין ומונגוליה.

המתקן, הפועל באמצעות מסננים אופקיים, יפעל בהספק של כ- 30,000 קוב מי בארות ליום ויספק לתושבי המחוז היקף דומה של מי שתייה. היקף הפרויקט הנוכחי עומד על כ-1.5 מיליון דולר. חברת GES הייתה אחראית לתכנון, ייצור וליווי ראשוני של המתקן, כאשר כ-60% מן הציוד בו יוצר בארץ.

לדברי יוסי זינגר, מנכ"ל קבוצת גרנית הכרמל: "GES , המובילה את תחום המים בקבוצת גרנית, מהווה עוגן מרכזי של הקבוצה וממשיכה בתוכנית הצמיחה והחדירה של החברה לשווקים שונים ברחבי העולם."

לדברי זהר פולובין, מנכ"ל GES: "ל-GES טכנולוגיה מתקדמת להתמודדות עם טיהור מים, בדרגות עכירות או זיהום מגוונים, לצד מומחיות בתחום התפלת מים, וכן יכולת לפעול במקומות רבים בעולם." פולובין ציין כי "מדובר בפרויקט נוסף מבין מספר פרויקטים שביצענו בסין, אשר אמנם אינה סובלת ממחסור במים אך פוטנציאל הצמיחה בה הוא רב, לאור בעיות זיהום המים המורכבות ברחבי סין."

GES ,מקבוצת גרנית הכרמל שבשליטת קבוצת עזריאלי,מתמחה בתחום התפלת מים וטיהור שפכים מסוגים שונים ושותפה לקונסורציום "דרך הים" המפעיל את מתקן ההתפלה הגדול בפלמחים.




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il