TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

תעשיית קרנות הנאמנות גייסה בשבוע הראשון של אוגוסט כ-860 מיליון שקל


מיטב
בנטרול הקרנות הכספיות שפדו כ-760 מיליון שקל, גייסה תעשיית הקרנות המסורתיות כ-1.6 מיליארד שקל או כ-320 מיליון שקל ליום
תעשיית קרנות הנאמנות גייסה בשבוע הראשון של אוגוסט (2/8-6/8) כ-860 מיליון שקל, ובנטרול הקרנות הכספיות שפדו כ-760 מיליון שקל, גייסה תעשיית הקרנות המסורתיות כ-1.6 מיליארד שקל או כ-320 מיליון שקל ליום, עליה נוספת של כ-25% מקצב הגיוסים בשבוע הקודם לו.
קרנות אג"ח מדינה וצמודי מדד נמצאות כבר בראשית החודש בראש המגייסות עם כניסת כספים של כ-840 מיליון שקל , יותר מפי שניים מהשבוע הקודם לו.
קרנות אג"ח חברות וכללי נמצאות היישר אחריהן במקום ה-2 עם גיוס גבוה של כ-810 מיליון שקל, המהווה את הגיוס השבועי הגבוה ביותר בכל שנת 2009.
הקרנות השקליות ממשיכות את הסנטימנט השלילי ופודות עוד כ-310 מיליון שקל על אף שנראה כי ביומיים האחרונים של השבוע נבלמו במקצת הפדיונות, שהתרכזו בעיקר בחלק הראשון של השבוע.
הקרנות המנייתיות (ישראל , חו"ל וגמישות) לא עוצרות בגיוסים ורושמות גם כן את הגיוס השבועי הגבוה ביותר בכל שנת 2009 - 240 מיליון שקל (בדגש על הקרנות המתמחות במניות בישראל אשר גייסו מתוך סכום זה כ-160 מיליון שקל)
הקרנות הכספיות רושמת את הפדיון השבועי הגבוה ביותר ב-3 החודשים האחרונים עם יציאת כספים של לא פחות מ-760 מיליון שקל, כל זאת על רקע רצון המשקיעים להגדיל סיכון ולצאת מהבונקר של הקרנות הכספיות, למרות פדיון המק"מ במהלך השבוע.
בשבוע הראשון של חודש אוגוסט הספיקה לצמוח תעשיית הקרנות בלא פחות מ-2.2 מיליארד שקל, המיוחסת לגיוסים נטו של כ-0.9 מיליארד שקל ולעליית ערך נכסי הקרנות ב-1.3 מיליארד שקל על רקע עלייה במדד מיטב לקרנות הנאמנות בשיעור של כ-1.1%.
תעשיית הקרנות מנהלת נכון להיום (6.8.09) כ-122.5 מיליארד שקל.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il