TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

סגירה מעורבת בת"א: המעו"ף עלה ב- 0.25%, התל-טק נחלש ב- 0.7%; טבע עלתה ב- 2.1%, אפריקה טיפסה ב- 4.8%


אילוסטרציה - בורסה ומסך ענק
מדד ת"א 100 עלה ב- 0.25%, הנדל"ן עלה ב- 1.05%, מכתשים אגן עלתה ב- 4.6%, אודיוקודס המריאה ב- 10.7%
הבורסה בת"א נסחרה היום בהמתנה לקריאת כיוון מוול סטריט, כאשר עליות נאות בשעות הבוקר הפכו לירידות קלות בשעות הצהריים, ובסיום היום סגרו המדדים המובילים במגמה מעורבת.

בתום היום עלה מדד ת"א 25 ב- 0.25% לרמת 942 נק', מדד ת"א 100 התחזק גם הוא ב 0.25% לרמת 876 נק', מדד התל-טק נחלש ב- 0.7% לרמה של 201 נק'. מחזור המסחר הסתכם ב- 2.1 מיליארד שקל.

מדד הבנקים ירד ב- 0.53%. מניית לאומי ירדה ב- 0.81%. מניית הפועלים עלתה ב- 0.83%.

מניית כיל המשיכה בתנועה צפונה והוסיפה היום לערכה עוד 1.78%. חברת האם, החברה לישראל, עלתה ב- 4.6%.

טבע עלתה ב- 2.1%. ענקית הגנריקה רשמה רווח של 742 מיליון דולר ברבעון השני. הרווח למניה עמד על 0.83 דולר, טוב מציפיות האנליסטים שהעריכו רווח של 0.8 דולר למניה. גידול של 20% נרשם בהכנסות ל- 3.4 מיליארד דולר. מכירות הקופקסון רשמו שיא של 682 מיליון דולר - עלייה של 21% לעומת הרבעון המקביל. בפועלים מגיבים בעדכון התחזית לשנתיים הקרובות, ומעלים את מחיר היעד ל-57 דולר מ-52 דולר, וזאת לאור עוצמת הקופקסון, הסינרגיה הגבוהה מהצפוי ממיזוג Barr והצפי לעליה של מעל 30% ברווח בשנת 2010.

אפריקה ישראל עלתה ב- 4.8%. החברה זכתה להמלצת 'קניה' מבנק ההשקעות UBS.

אלרוב ישראל עלתה ב- 2.1%. פועלים סהר על החברה: עתידה למממש חלק ניכר מפורטפוליו הנכסים שלה בישראל במהלך השנתיים הקרובות. מותירים המלצת קנייה לארלרוב ישראל ומעלים את מחיר היעד ל-116 ש' מ-78 שקל. אלרוב נדל"ן- קנייה והעלאת מחיר יעד ל-75 ש' מ-57 שקל.

ישראמקו עלתה ב- 1.67%. מיטב בית השקעות מעניק המלצת 'תשואת יתר' למניה במחיר יעד של 48 אג'. מחיר היעד מניח כי מאגר תמר יחל לפעול ב-2014 בקצב מכירה נמוך ביחס להערכות משרד התשתיות.

נייס ירדה ב- 1.55%. מועצת המנהלים של החברה החליטה היום על מינויו של זאב ברגמן לתפקיד המנכ"ל והוא יחליף את חיים שני אשר מונה היום באופן רשמי למנכ"ל משרד האוצר.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il