TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הבנקים וסיטי עצרו הדהירה בת"א: המעו"ף ירד ב- 0.61%, כיל עלתה ב- 4.6%, פועלים ירדה ב- 2.4%


אילוסטרציה - בורסה ומסך ענק
מדד ת"א 100 ירד ב- 0.49%, התל-טק נחלש ב- 1.87%, הנדל"ן עלה ב- 0.69%, אפריקה עלתה ב- 4.22%
הבורסה בת"א רשמה היום ירידות שערים, לאחר עליות השערים החדות אתמול, ובעקבות הורדת המלצה של סיטי בנק על השוק והורדת המלצה של לידר שוקי הון לסקטור הבנקים.

בתום היום ירד מדד ת"א 25 ב- 0.61% לרמת 939 נק', מדד ת"א 100 איבד 0.49% לרמת 873 נק', מדד התל-טק נחלש ב- 1.87% לרמה של 202 נק'. מחזור המסחר הסתכם ב- 2.7 מיליארד שקל.

כלכלני סיטי פרסמו הבוקר סקירה, שבמרכזה ההחלטה להפחית המלצה לשוק המניות הישראלי ל"תשואת חסר" מ"נייטרלי". בסיטי סבורים, כי השוק המקומי ימשיך לעלות בטווח הזמן הקרוב, אולם מעריכים, כי פוטנציאל האפסייד שלו אינו גדול, לאור חוסר הודאות ביחס לקצב התאוששות הכלכלה המקומית.

בנק ישראל יודיע בשעה 17:30 על גובה הריבית לחודש אוגוסט. בשוק ההון סבורים, כי הנגיד צפוי להותיר את הריבית ללא שינוי.

מדד הבנקים ירד ב- 2.25%. מניית לאומי ירדה ב- 2.07%. מניית הפועלים נחלשה ב- 2.43%. גורמים בשוק העריכו כי קרן הפנסיה מבטחים מכרה חבילת מניות גדולה של הבנקים, לאחר הזינוקים של הסקטור מתחילת החודש. בלידר שוקי הון מורידים המלצה לסקטור הבנקים ל'תשואת שוק' ומציינים, כי "הסיכונים עדיין כאן". עם זאת, האנליסט אלון גלזר מציין: לא חושב שהבנקים נסחרים במחירים מנופחים וסבורים כי עליות השערים שנרשמו ממחירי השפל במרץ מוצדקות".

מניית כיל, שעלתה אמש ב- 8%, הוסיפה היום לערכה עוד 4.63%. חברת האם, החברה לישראל, עלתה ב- 2.16%.

טבע ירדה ב- 0.51%. החברה תפרסם את תוצאות הרבעון השני של 2009 מחר בבוקר. ביו.בי.אס מעלים את מחיר היעד למניה מ-52 דולר ל-56 דולר ומציינים כי טבע נותרת המניה הגנרית המועדפת על בנק ההשקעות. בפסגות בית השקעות חוזה כי טבע תדווח על רווח של 566 מיליון דולר.

שופרסל ירדה ב- 0.53% .רשת המזון תפרסם מחר את תותאות הרבעון השני, ובהראל פיננסים צופים תוצאות סבירות המשקפות את מכירות חג הפסח, השפעות ההאטה במשק, והעלייה ברמת התחרות. ממליצים על המניה במשקל יתר ובמחיר יעד של 18 שקל.

מניית פרטנר ירדה ב- 1.1%. קרנות ההשקעה פרובידנס וסרברוס החליטו לא להשתתף בהליך המכירה של החברה, על רקע הערכה כי המחיר גבוה מדי. בדויטשה בנק מותירים המלצת 'החזק' למניה במחיר יעד של 70 שקל. בבנק ההשקעות הגרמני סבורים, כי הרכישה של 51% מהחזקות האצ'יסון עשויה את להביא את המניה להיות אטרקטיבית, במיוחד למי שתר אחר תשואת דיבידנד.

אפריקה ישראל עלתה ב- 4.22%. אמש דיווחה חברת אפי, זרוע הנדל"ן של לבייב ברוסיה, כי קבוצת אינדיטקס חתמה על הסכם שכירות בשטח כולל של כ-4,500 מ"ר ב- Russia Mall of, שבונה החברה במוסקבה.

כור שירדה אתמול ב- 4.2%, למרות הדיווח כי הגדילה בימים האחרונים את אחזקתה בקרדיט סוויס ל- 2.33%.וכי הרוויחה 33 מיליון שקלים שירשמו בדוחות הרבעון השלישי, נחלשה היום ב- 2.4%.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il