TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

הבורסה בת"א נצבעה בירוק: ת"א 25 טיפס ב-3.1%, מדד הבנקים עלה ב-3.8% ומדד הנדל"ן זינק ב-5.5%


אילוסטרציה - בורסה ומסך ענק
מניית כור עלתה ב-8%, פועלים הוסיפה לערכה 3%; הדולר התחזק ב1.1% וחצה את רף ה-4 שקלים לדולר

ביום המסחר הרביעי לשבוע בבורסת ת"א נהנו המשקיעים מעליות שערים חדות, כשאווירה אופטימית השתלטה על המשקיעים. משעות הבוקר נצבעו המסכים בירוק, על רקע העליות אמש בוול סטריט ובבוקר באסיה. משעות הצהריים נרשמה התגברות בעליות, על רקע ציפיות לפתיחה חזקה בוול סטריט.

בסיום היום רשם מדד ת"א 25 עלייה של 3.1% לרמה של 670 נק', מדד ת"א 100 טיפס ב-3.18% לרמת 607 נק', התל-טק עלה ב-2.44% לרמה של 152 נק'. מחזור המסחר הסתכם ב-1.13 מיליון שקלים. הדולר חצה היום, לראשונה ב-2009, את רף ה-4 שקלים לדולר כששערו היציג עלה ב-1.1% לרמה של 4.025 שקלים.

שר האוצר, רוני בר-און, הכריז היום על סיוע לענף הנדל"ן למגורים בהיקף כולל של 200 מיליוני ש". התוכנית היא חלק מהשלב השלישי של תוכנית ההאצה במסגרתו פועל משרד האוצר לאתר מגזרים פרטניים ומחוללי צמיחה במשק הישראלי שנפגעו מהשלכות המשבר הכלכלי העולמי ולהעמיד להם סיוע ופתרונות ממוקדים שיקלו על פעילותם בתקופת המשבר.









בשעה 21:30 יודיע נגיד הבנק הפדרלי, בן ברננקי, על החלטת הריבית למשק האמריקאי. נזכיר, כי בחודש שעבר ירדה הריבית בארה"ב לשיעור של 0%.

מניית כי"ל המשיכה במגמה החיובית של הימים האחרונים והוסיפה לערכה 5.3%, על רקע העליות במניות הדשנים בעולם.

טבע עלתה ב-1.2%. היום בבוקר דיווחה ענקית הפארמה נוברטיס על תוצאותיה הכספיות לרבעון הרביעי של 2008. האנליסט יואב בורגן מלידר שוקי הון הגיב לדו"חות המתחרה של טבע ושחרר לענקית הגנריקה הישראלית המלצת 'קניה' במחיר יעד של 54 דולר.
מדד מניות הבנקים עלה ב-3.8%. מניית לאומי עלתה ב-4%, דיסקונט עלתה ב-3.2% ומזרחי-טפחות הוסיפה לערכה 8%.

מניית בנק הפועלים עלתה ב-5.4%. בית ההשקעות כלל פיננסים פרסם סקירה על הבנק שבשליטת שרי אריסון שכותרתה "לקראת אזהרת רווח לרבעון 4/08 ?". בכלל סבורים כי בראייה ארוכת טווח המניה זולה, בפרט על רקע יצירת הערך. עם זאת, מגמות הטווח הקצר מדאיגות. בבית ההשקעות ממשיכים להעניק להפועלים המלצת "תשואת שוק".

מדד הנדל"ן זינק ב-5.5%. מניית גזית גלוב עלתה ב-7.2%, אלביט הדמיה הוסיפה לערכה 8.7%.

יחידת ההשקעה והאסטרטגיה של בנק מזרחי-טפחות פרסמה סקירה על ענף התקשורת בישראל "שנת 2009 תציב בפני חברות התקשורת אתגרים רבים לרבות המיתון שבפתח, התחרות הגוברת ואתגרים נוספים בתחומים השונים. יחד עם זאת, בפני החברות השונות ניצבות די הזדמנויות כדי ש- 2009 תמשיך להיות אטרקטיבית עבורן". בהמומלצות של מזרחי-טפחות הן בזק (שירדה ב-2.4% ), סלקום (שעלתה ב-)5.3% והוט (שעלתה ב-1.1%).

מניית כור מקבוצת אי.די.בי עלתה היום ב- 8%, בתגובה לעלייה החדה שרשמה בשוויץ מניית בנק קרדיט סוויס, בה היא מחזיקה ב3.4% מהון המניות.

סרגון ירדה ב-0.66%. החברה עתידה לפרסם את תוצאות הרבעון הרביעי ותוצאות שנת 2008 כולה ביום רביעי הבא. במגדל שוקי הון מותירים למניה המלצת 'תשואת יתר' במחיר יעד של 10 דולר. להערכתם, הדוח הכספי צפוי לעמוד בצפיות השוק, אם כי יצביע על קיטון משמעותי בשיעור הצמיחה של החברה. למרות הירידה בשיעור הצמיחה, סרגון צפויה להמשיך ולגדול בזכות המשך ביקושים במדינות מתפתחות כמו הודו.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

28/1/09
1. בושה לארגוני יוצאי השואה רק ירוק בראש - מזרחי יעקב
הכול טוב,אבל מדוע רשות השדור שלחה מכתבים לזקנים לשלם אגרה כי אין לה יותר תקציב בשבילהם,,,איזה גטעל נפש שזקנים החיים מביוטח לאומי בלבד לא קונים תרופות מקצצים בחשמל ישלמו לשודדים איזה עוול.אבל מרגיז אותנו קבוצה מיזרחים,מדוע לא קם הארגון יוצאי שואה שיודע לעשות רעש ענק בכול מה שהוא מעונין מה הוא נמצא בראש עם הירוק?ומה עם רפי איתן אה הוא מקבל עדין 3 משכוטרות משלושה מקומות,והוא בגיל 83 מה יעשה מיסכן כך נראת פנה החברה השבעה מול!!!!!!!
[סגור תגובה]
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il