TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

בנק י-ם: הדולר צפוי להמשיך ולהתחזק משמעותית מול השקל בתנודתיות גבוהה


סבורים כי הדולר ימשיך להתחזק מול כל המטבעות למרות המצב הכלכלי העגום
שבוע סוער עבר על המשק הישראלי: גל הפיטורים החריף של השבוע החולף, החשש המתממש לגבי המיתון בארץ, הרחבת הגירעון התקציבי, והורדת הדירוג האשראי. כל אלה החלישו משמעותית את השקל לרמת שיא של 3.9380 לראשונה מזה 11 חודשים.
המדד הנמוך שפורסם ביום ו' האחרון, מגביר את הסיכויים שהנגיד יודיע על הורדת ריבית של 0.25% בפרסומו בשבוע הבא, למרות ההפחתה המפתיעה במהלך השבוע הראשון החודש. להערכתנו, הדולר צפוי להמשיך ולהתחזק משמעותית מול השקל בתנודתיות גבוהה, בעיקר בשל חולשתו של השקל בתקופה הקרובה.
טווח מסחר צפוי: 3.9930-3.8450

ובעולם: ביום שבת התקיימה בארה"ב ישיבת ה G20 ע"מ לדון בבעיית המשבר הפיננסי העולמי ולנסות למצוא פתרון, מקובל על כולם, שיביא להבראת כלכלת העולם. בימים אלה נמצא על סדר היום ההבנה שהמשבר הינו משבר של אמון, וכדי להתגבר עליו, יש לבנות תשתית של פיקוח ובקרה על בנקים, מוסדות פיננסיים וחברות דירוג.
להערכתנו, הסיכוי לנקיטת אמצעים דרסטיים שיהיו מקובלים על כולם, אפסי. על כן אנו מאמינים כי הדולר ימשיך להתחזק מול כל המטבעות (מטבע מקלט) למרות המצב הכלכלי העגום כמו-גם היאן היפני והפרנק השווצרי ( במידה פחותה) וזאת משום שטרם הסתיימה ההגירה מנכסים נושאי רבית גבוהה לנכסים בטוחים.
עד אז, הבנקים המרכזיים של ארה"ב, אירופה ובריטניה, ממשיכים לרמוז על המשך הורדת הריבית.
השבוע האירו נחלש במתינות מול הדולר לרמה של 1.2550 . לעומתו הסטרלינג, בעקבות המשך ההערכות להורדת הריבית דרסטית והמיתון המתגבר במדינה, צנח השבוע לשפל של 1.4560.
להערכתנו האירו והסטרלינג צפויים להמשיך ולהיחלש מול הדולר לפחות עד אחרי מהלך הורדת הריבית הקרוב.

שוקי ההון והאג"ח הבינלאומיים
בורסות העולם סיימו את השבוע בירידות שערים חריפות. אנו שוב מעריכים כי למרות שהרמות הקיימות קרובות לתחתית מבחינה מאקרו כלכלית, התחתית טרם נגולה מבחינת פסיכולוגיית השוק. על כן נמשיך לראות ירידות בשבועות הקרובים עד שיווצרו מכירות יתר ברמה מפתה שתשכנע את הסוחרים להיכנס לשוק. באשר לשטר אוצר אמריקני
שתשואתו נסגרה ביום ו' האחרון בשיעור 3.72% אך אנו מאמינים כי תמשך הירידה בתשואה עם המשך הורדת הרבית בדצמבר.
שוקי הסחורות
מחירי הנפט והזהב ממשיכים להיסחר במגמת ירידות הנפט כבר הגיע ל-56.00 $ והזהב ל-738 בבנק ירושלים סבורים כי לטווח הבינוני והארוך, אלה מחירי מציאה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il