TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

לאומי: בטווח הקצר צפוי המסחר בשוק המקומי להתאפיין בתנודתיות תוך קורלציה עם השווקים הבינל'


מפרסמים סקירה
שוק המניות - בטווח הקצר צפוי המסחר בשוק המקומי להמשיך להתאפיין בתנודתיות רבה תוך קורלציה גבוהה עם השווקים הבינלאומיים. אלה יושפעו באופן משמעותי משינויים במחירי הסחורות. עבור הלקוח הסולידי ו/או למשקיע שיידרש לכספו בטווח הקצר בלאומי מציעים להמשיך ולשמור על רמת אחזקה נמוכה יחסית במניות, תוך התמקדות בענפים דפנסיביים, זאת בשל ההשפעה הצפויה להאטה העולמית ולסביבה האינפלציונית הגבוהה במשק על תוצאות החברות.

שוק האג"ח - על אף הירידה שנרשמה לאחרונה בציפיות האינפלציוניות הנגזרות משוק ההון, הן עדיין גבוהות משיעורי האינפלציה הצפויים בפועל. לנוכח זאת בלאומי מעריכים כי כיום קיימת עדיפות מה לאפיק השקלי על פני זה הצמוד. בנוסף, בשל העובדה כי מגמת העלאת הריבית קרובה כנראה לכדי מיצוי מעריכים כי ניתן להאריך את מח"מ הרכיב השקלי בתיק. נסייג ונאמר כי הגברת רכישת המט"ח על ידי בנק ישראל יכולה להביא לביטול העדיפות של האפיק השקלי. שכן, סביר כי הבנק המרכזי ייאלץ להגדיל את היקף הנפקת המק"מ כדי לגייס שקלים, דבר שעלול להביא לעליית תשואת המק"מ ובעקבות כך גם באגרות השקליות.
האפיק הצמוד - ההשקעה באפיק זה לטווח בינוני (מח"מ של 5-7 שנים) מעניינת.
האפיק השקלי - באפיק זה קיימת עדיפות להשקעה באגרות חוב בעלות טווח בינוני (מח"מ של 4-7 שנים).
אג"ח קונצרני - רמת הסיכון הטמונה בהשקעה באג"ח הקונצרניות עודנה גבוהה. לפיכך, הכלכלנים ממליצים לדאוג לפיזור תיק ולהתמקד בהשקעה באגרות חוב מדורגות בדירוג השקעה. ניתן לגוון את הרכיב הקונצרני באגרות חוב שקליות.

שוק מט"ח - רכישות המט"ח של בנק ישראל בשילוב עם התחזקותו של הדולר בעולם, עשויים לחזק את הדולר מול השקל בטווח הקצר.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il