TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

לאומי: האינפלציה בשנה הבאה - קרובה לגבול העליון של יעד יציבות המחירים


בנק לאומי
האינפלציה בישראל צפויה להיות קרובה לגבול העליון של יעד יציבות המחירים בשנה הבאה, מעריכים כלכלני בנק לאומי בסקירתם השבועית. "השכר הממוצע בסקטור העסקי שב לרמתו הריאלית שהייתה ערב המשבר הכלכלי העולמי"
האינפלציה בישראל צפויה להיות קרובה לגבול העליון של יעד יציבות המחירים בשנה הבאה, מעריכים כלכלני בנק לאומי בסקירתם השבועית. "השכר הממוצע בסקטור העסקי שב לרמתו הריאלית שהייתה ערב המשבר הכלכלי העולמי. המגמות של ירידת האבטלה ועליית השכר הריאלי תומכות בהתחזקות הביקושים המקומיים, אשר צפויים להוביל את הצמיחה בשנה הקרובה. כמו כן, עליית השכר הריאלי תורמת במידה מסוימת ליכולת הקנייה של דירות, אם כי יש לסייג ולומר שקצב עליית מחירי הדירות כיום מואץ הרבה יותר מאשר עליית השכר".

בלאומי גם מציינים כי משקל הוצאות הממשלה הרחבה בישראל הוא מן הנמוכים בהשוואה למרבית מדינות ה-OECD. "ע"פ הכלל הפיסקלי החדש, כל עוד לא יגיע המשק ליחס חוב תוצר של 60%, תהליך הצפוי להמשך שנים לא מעטות, יוסיף משקל הוצאות הממשלה בתוצר לרדת ולכך משמעויות כלכליות וחברתיות רבות", הם מוסיפים.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il