TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

פסגות: צפוי מומנטום חיובי במניית הבינלאומי בעקבות מכירת החזקות דיסקונט


הבנק הבינלאומי
מכירת אחזקת בנק דיסקונט בבינלאומי, הכוללת חלוקת הדיבידנד ואיחוד ההון, יתרמו למומנטום חיובי במניית הבינלאומי, מעריך אהוד ניר מחברת פסגות בית השקעות. הבינלאומי עומד לחלק דיבידנד בהיקף של 800 מיליון שקל המשקף תשואת דיבידנד של 11.58%
מכירת אחזקת בנק דיסקונט בבינלאומי, הכוללת חלוקת הדיבידנד ואיחוד ההון, יתרמו למומנטום חיובי במניית הבינלאומי, מעריך אהוד ניר מחברת פסגות בית השקעות. הבינלאומי עומד לחלק דיבידנד בהיקף של 800 מיליון שקל המשקף תשואת דיבידנד של 11.58%. לאחר איחוד המניות צפויה כניסה של מניית הבינלאומי לרשימת המעוף, שבמסגרתה יגדלו הסחירות והעניין במניה, מעריך ניר.

, השלב הראשון בהפצה יכלול רק 6% מהון המניות ויתרחש רק תוך 6 חודשים ממועד השלמת איחוד ההון. היקף ההפצה הראשונה יסתכם בכ-420 מיליון שקל. לאור זאת, לדעתנו בטווח הקרוב הדיבידנד ואיחוד ההון יהוו את הדגש מבחינת המשקיעים וישפיעו לחיוב על מניית הבנק הבינ"ל. המחשה להעדפות המשקיעים ראינו במומנטום החיובי במניית פרטנר לקראת חלוקת הדיבידנד המיוחד (שהיווה תשואה של 12% ביום האקס) למרות החששות מפני ההתפתחויות הרגולטוריות והתחרותיות בטווח הקרוב".

" חשוב גם לציין כי עם המעבר של ישראל למשקים המפותחים עשוי להיות לחץ מכירה על ארבעת הבנקים האחרים. לחץ זה לא יהיה בבנק הבינלאומי כיוון שאין בו אחזקות של משקיעים זרים והוא אינו משתייך לרשימת המניות המרכיבות את מדד ה- MSCI".

"בנק דיסקונט מצידו ייהנה מעליה הדרגתית בהלימות ההון הכוללת שלו בשיעור מצטבר של 1.2%. ההערכה היא כי מתוך שיעור זה כ-0.7% ייוחס להלימות ההון הראשוני שתגדל לשיעור של 7.46% (בהשוואה ל-6.76% כיום עפ"י באזל 2)".

v


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il