TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

קמליה קפיטל מרקט: המשבר בדובאי ממשיך לתת את אותותיו לרוחב הזירה כולה


ערבי
מי הבאים בתור? אולי שאלת מיליון הדולר; כמה שמות אפשריים המוזכרים לאחרונה: יוון, טורקיה והונגריה
אורי וויסבורד, מנהל המחקר של קמליה קפיטל מרקט: המשבר בדובאי – ממשיך לתת את אותותיו לרוחב הזירה כולה. הסיפור המרכזי: לראשונה מהלך להסדר חוב בגופים ממשלתיים אשר נחשבו יציבים, וזאת כאשר נראה היה שהמערכת הפיננסית מתחילה להתייצב.

עדיין לא היה אירוע Default – למרבה ההפתעה עדיין לא התרחש אירוע חדלות פירעון באופן רשמי. הודעת החברה מסרה כי היא "תבקש" מבעלי החוב שלה את "עצירת" (במקור: Standstill) כל התשלומים בגין החוב. נותר לראות מה יקרה ב- 14 בדצמבר, מועד הפירעון של חוב בסך 3.5 מיליארד דולר. אי תשלום הסכום האמור בתוך 14 יום (הווה אומר עד ל- 28 בדצמבר) יהווה אירוע חדלות פירעון, על כל השלכותיו.

ההשלכה המרכזית: ריצה למקומות הבטוחים. לפיכך אנו מעריכים כי למרות הגירעון הענק של ממשלת ארה"ב וההיקף הגבוה של חוב שהיא צפויה לגייס, תשואות האג"ח בכל הטווחים לא יעלו, וסביר להניח שאף יירדו. הנפגעות ממהלך כזה צפיות להיות מדינות מתפתחות, שעלות גיוס החוב שלהן צפויה לעלות.

מי הבאים בתור? – אולי שאלת מיליון הדולר. כמה שמות אפשריים המוזכרים לאחרונה: יוון, טורקיה והונגריה.

נפגעים נוספים? –הסקטור הבנקאי בכל העולם (חשופים בצריח: HSBS ו- Standard Charter) לצד חברות תשתית שביצעו עבודות בדובאי (ונותרו עם חוב).


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il