TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

איזי פורקס: ירידה חדה בכמות המלאים חיזקה את הזהב השחור והגבירה את ההערכות כי קצב שאיבתו יוגבר בטווח הזמן הקרוב


שדה קידוח נפט
הזהב ממשיך לשבור את השיא של כל הזמנים כאשר נגע ברמות של 1095 דולר לאונקיה
הפד הותיר אמש את הריבית המקומית על כנה ברמה של 0%-0.25% כצפוי. לאחר ההכרזה אמר יו”ר הפד, ברננקי, כי הוא מאמין בכלכלה המקומית ובהתאוששותה אך הוסיף כי ההתייצבות תהיה איטית. אמירה זו הורידה את מפלס האופטימיות ששרר טרם ההחלטה והשטר הירוק התחזק עקב קנייה מסיבית שלו נוכח הריבית הנמוכה שלו. הפד עוד הודיע כי יצמצם את קצב רכישות האג"ח והדבר רק הוסיף לתנודתיות ששררה לאחר ההכרזה. בטרם ההחלטה השטר הירוק נחלש מול מרבית המטבעות העיקריים נוכח עליות השערים הנאות שאפיינו את השווקים הפיננסים. נתון האבטלה של חברתה ADP יצא נמוך מהצפי המוקדם אך עדיין סימן על התאוששות קלה מן החודש הקודם דבר אשר הגביר את מפלס האופטימיות. נתון מדד מנהלי הרכש פורסם אמש מתחת לצפי המוקדם והדבר הפחית במעט את המומנטום של מכירת הדולר האמריקני. היום אמורים להתפרסם נתוני התעסוקה השבועיים בארה"ב.

הזהב המשיך לשבור את השיא של כל הזמנים כאשר הוא נגע ברמות של 1095 דולר לאונקיה. אין ספק כי חולשתו של הדולר ועליות בחששות האינפלציוניים הם שתרמו להתחזקותו של הזהב. הנפט התחזק אף הוא אמש ונסחר סביב רמה של 80.40 לקראת סוף המסחר. ירידה חדה בכמות המלאים חיזק את הזהב השחור והגבירה את ההערכות כי קצב שאיבתו יוגבר בטווח הזמן הקרוב.

חולשתו הגלובלית של הדולר לא פסחה על השקל המקומי. הצמד ירד מתחת לרמה של 3.80 ושערו היציג ננעל על רמה של 3.7930. חדשות מעודדות מהגזרה המקומית הגיעו בדמותו של מדד אמון הצרכנים שהצביע על עלייה לראשונה מזה כחודשיים. גם הבורסה המקומית הגיבה אמש בעליות נאות דבר שגם כן תרם לחוזקו של השקל אל מול השטר הירוק ההגנתי.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il