TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

מזרחי - טפחות: התמונה המתקבלת היא שההאטה הכלכלית קצרת הימים במשק הישראלי אכן נבלמה, אך לא ניתן להצביע על עלייה של ממש בפעילות


בנק מזרחי
על שוק המניות בארץ: "החלטנו, לעת עתה, לעבור מהקצאה שווה להקצאת יתר קלה בשני מגזרים – הבנקים והמסחר"
מזרחי - טפחות, יחידת ההשקעות והאסטרטגיה, בסקירה שבועית:

‏משק: התמונה המתקבלת היא שההאטה הכלכלית קצרת הימים במשק הישראלי אכן נבלמה, אך לא ניתן להצביע על עלייה של ממש בפעילות. לא מן הנמנע שלפנינו תקופה בה הפעילות תהייה נמוכה מהרגיל. להתפתחויות בסחר החוץ ובצריכה הפרטית תהייה חשיבות רבה בהקשר זה.

מניות בארץ: ההתאוששות הכלכלית ממשיכה להראות סימני התחזקות ובתי השקעות רבים בעולם חולקים שבחים לביצועי המשק, לרבות בהשוואה למשקים מתקדמים אחרים. לכן, ניתן להתחיל לשקול מעבר הדרגתי, במינון זהיר, להקצאה מחזורית יותר. כתוצאה החלטנו, לעת עתה, לעבור מהקצאה שווה להקצאת יתר קלה בשני מגזרים – הבנקים והמסחר.

אג"ח ממשלתיות: אנו צופים רגיעה בסביבת המחירים, עלייה קלה בלבד בתשואות הפדיון בארה"ב, גיוס מופחת משמעותית באיגרות החוב הממשלתיות בארץ ותוואי מצומצם של העלאות ריבית. בכפוף לסיכון המח"מ, אנו רואים עדיפות קלה למקטע הבינוני-ארוך (מח"מ 6-7) על פני המקטע הקצר בינוני (מח"מ 3-4). זאת בראייה עד 12 חודשים קדימה. בראייה לשבועות הקרובים, אין כעת יתרון בולט לאחד מהאפיקים.

שער חליפין: איננו רואים שינוי משמעותי בשער החליפין בשבועות הבאים, אם כי הדולר יבחן, מדי פעם, תחתיות חדשות כנגד השקל. במבט מספר חודשים קדימה, אנו מאמצים עתה הנחת עבודה לפיה שער השקל – דולר ינוע בין 3.8 ל-4.0.

אג"ח חברות: אנו ממליצים על בחינה דקדקנית יותר והבחנה בין איגרות החוב השונות בהתאם לתחומי פעילותן ומידת רגישותן לנעשה בשוקי הדיור והבנייה למגורים בחו"ל.

בעולם: אנו מעריכים כי בחודשים הבאים ימשיכו להצטבר נתונים שיאוששו את ההערכה שההאטה הכלכלית העולמית נבלמה, אך לא בהכרח תסתמן התאוששות מהירה, אלא סביר יותר שתהייה הדרגתית. זאת משום שהמגזר העסקי יצטרך לתפוס פיקוד ולהסתדר ללא התמריצים הפיסיקאליים, שהניעו עד כה את הכלכלות השונות.

דולר – אירו: במבט קדימה, איננו רואים שינויים בריביות בארצות הברית ובאירופה, או בעקומי התשואה לפדיון בשני המקומות, ובהיעדר פריצה לכיוון זה או אחר בשוקי המניות בגושים הללו, אין סיבה שהירידה האחרונה בשער הדולר בעולם תימשך. עם זאת, לנוכח ההתפתחויות בימים האחרונים, המאמצות אינרציה משלהן, לא נופתע אם המטבע האמריקאי ימשיך לסגת. במבט ל-12 החודשים הבאים, אנו מותירים את הנחת העבודה שלנו, לפיה שער החליפין דולר – אירו ישוב לנוע בתחום 1.3-1.4. זאת משום שלהערכתנו, בפרק זמן זה תתחלנה העלאות ריבית בארצות הברית, או לפחות תעמודנה על סדר היום.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il