TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

איזיפורקס: נתונים כלכליים טובים שהתפרסמו בארה"ב וחולשת הדולר בעולם - כולם תומכים בהתחזקות המטבע המקומי מול הדולר


דולר00
למרות זאת, מציינים כי מבחינה מוניטארית כל עוד הריבית בארץ לא תעלה לפני הריבית בארה"ב צפוי הדולר/שקל להמשיך ולהיסחר בטווח המחירים שמאפיין אותו בתקופה האחרונה
הדולר נחלש מול רב המטבעות העיקריים לאחר שבכירים בממשלה הסינית שוב הביעו את דאגתם ממצב הדולר כמטבע הרזרבה העיקרי בעולם. הסינים מעריכים שדרוש מטבע-על חדש, שיחליף את המטבע האמריקני כמטבע המרכזי בעולם. עמדת הסינים, כמו תמיד, הועברה תחת מעטה ערפל שמאפיין את ההודעות ממדינה זו. הסינים, שמחזיקים בכמות עצומה של דולרים ברזרבות המטבע שלהם, חוששים מירידה בערך הנכס שברשותם ולכן חושבים על חלופות.
אתמול התפרסמו מספר נתונים כלכליים בארה"ב שיצאו דומים לצפי; הוצאות הצרכנים יצאו בדומה לצפי, ההכנסה עלתה ויצאה טובה מהצפי וגם מדד אמון הצרכנים של אוניברסיטת מישיגן יצא מעט טוב מהצפי.

מחירי הסחורות נסחרו בעליות קלות. מחיר הנפט שוב הצליח לטפס מעל ל-70$ לחבית, אך לא הצליח להישאר מעל לרמה זו וסיים קצת מתחת ל-70$. גם מחיר אונקיית זהב עלה ל-950$ וירד במקצת לרמות של 940$. החלשות הדולר מחד ונטיית המדדים בארה"ב לירידה קלה בשערים באידך לא ספקו סיבה טובה למשקיעים לבחור בכיוון מסחר ברור לסחורות.

ILS
הדולר נחלש מול השקל לרמות של 3.9500 על רקע עליות השערים החדות בבורסת אחד העם. בנוסף נתונים כלכליים טובים שהתפרסמו בארה"ב ביום שישי וחולשת הדולר בעולם כולם תומכים בהתחזקות המטבע המקומי מול הדולר. למרות זאת מבחינה מוניטארית כל עוד הריבית בארץ לא תעלה לפני הריבית בארה"ב צפוי צמד המטבעות להמשיך ולהיסחר בטווח המחירים שמאפיין אותו בתקופה האחרונה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il