TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > מחשבים וטכנולוגיה

שקל אג'יו: "התיקון של הדולר מול השקל סביר; בהמשך השנה נראה התאוששות מרשימה לכיוון ה-4.40 שקל"


גרף עם דולר
מציינים כי המהלך הנוכחי יוצר חשש כי אנו חוזים שוב במהלך נפילה של הדולר אך למיטב הבנתנם מדובר באירוע של תנודה האופייני לעידן ביניים
"הדולר צפוי לצלוח את הלחץ הנוכחי ובהמשך השנה נראה התאוששות מרשימה של הדולר לכיוון רמות של 4.40-4.50 שקל". כך מעריכים גדעון בן נון, מנכ"ל שקל אג'יו מקבוצת שקל, וניר ינאי, מנהל חדר המצב בשקל אג'יו.
בן נון וינאי מסבירים כי "הירידה בשער הדולר מול השקל נוצרת כמהלך התאמה לתיקון שנוצר בדולר בעולם. תיקון זה נוצר עקב שיפור באווירה בשוקי המניות, עליה במחירי הסחורות ואינדיקציות להתאוששות בשוקי האשראי – בהם ירידה בריבית הליבור, יחד עם צמצום מרווח ה'טד'. במקביל, במונחי השוק המקומי, סוגית ההתערבות של בנק ישראל מרחפת מעל השוק".
לדברי בן נון וינאי, "המהלך הנוכחי יוצר חשש כי אנו חוזים שוב במהלך נפילה של הדולר, אך למיטב הבנתנו מדובר באירוע של תנודה האופייני לעידן ביניים: בין מהלך שנוצר עקב פאניקה בשווקים, לבין מהלך הצפוי להיות עקב התאוששות צפויה בכלכלת ארה"ב. בתקופה זו, עקום התשואות האמריקאי נע באגרסיביות ומשפיע מאוד על ההתפתחויות בשערו של הדולר.
"בנוסף למהלכים של הדולר בעולם, קיים חשש כי בנק ישראל ישנה את כללי המשחק ויפסיק את התערבותו. כאן חשוב לזכור כי מדובר בנגיד בעל עמדות חזקות וברורות, אשר אינו נוהג להיכנע לכוחות אשר נוגדים את האינטרס של הבנק. אנו מעריכים כי הוא ימשיך להתנהל תוך שמירה על האינטרס הרצוי לשיטתו – קרי, יפעל כדי למנוע התחזקות בלתי רצויה של השקל אל מול הדולר. "לסיכום, התיקון שראינו הוא סביר בהתייחס למגמות האחרונות בדולר".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il