TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > מחשבים וטכנולוגיה

הבורסה תפתח את המסחר על רקע פקיעת האופציות והצגת התוכנית הכלכלית ע"י נתניהו


אילוסטרציה - כדור בדולח
ההשפעה התיאורטית של פערי הארביטראז' על מדד ת"א 25 – ירידה של 0.18%.
הבורסה באחד העם תפתח את יום המסחר האחרון של השבוע, על רקע פקיעת האופציות על מדד המעוף והתהפכות המגמה לקראת הסגירה בוול סטריט. המדדים המובילים אשר נסחרו בעליות שערים מרבית היום, עברו לירידות שערים לקראת הסגירה. בסיכומו של יום, מדד הדאו ג'ונס ירד ב- 1.04%, מדד הנאסדק עלה 0.14%, ומדד ה- 500 P&S ירד 0.77%. החוזים העתידיים בוול סטריט מצביעים על מגמה מעורבת בפתיחת יום המסחר.

מגמה מעורבת עם נטייה לעליות שערים קלות בשעה זו באסיה: טוקיו עולה ב- 0.3%, מדד ההנג סנג שבהונג- קונג עולה בכ- 0.9%, מדד שנחאי יורד ב- 0.8%.

נתונים חשובים: היום בשעה 15:30 יתפרסם נתון דורשי דמי אבטלה חדשים בארה"ב. בשעה 17:00 מכירות בתים יד שנייה בארה"ב. היום בפתיחת המסחר, יפקעו האופציות לחודש אפריל על מדד המעוף. היום בשעה 11:00 תתקיים מסיבת עיתונאים במשרד ראש הממשלה בה יציגו את עיקרי התוכנית הכלכלית לשנים 2009-2010.
ההשפעה התיאורטית של פערי הארביטראז' על מדד ת"א 25 – ירידה של 0.18%.
את האביטראז' השלילי במעוף מובילות מניית טבע ומניית סלקום עם ארביטראז' שלילי של 1.6% ו- 1% בהתאמה.

מניות בכותרות: מניית כיל, תסחר על רקע פרסום הדוחות של פוטאש(POT), מתחרה של כיל היום. כמוכן אתמול במסחר בוול סטריט נרשמו ירידות שערים במגזר הדשנים.


מניית כור, קרדיט סוויס (CS) - מוחזקת ע"י כור – תפרסם את הדוחות לרבעון הראשון היום.

מניית נייס, אשר הודיע אתמול על הוספת טכנ' מבוססת SIP ווירטואליזציה לפת' החב' יפחיתו עלויות וביום שלישי על השקת Quality Optimization,פתרון לניהול איכות למוקדי שרות. צפויה לסגור פער ארביטראז' חיובי ולעלות בכ- 4%.

הכותב: אלי לוי, מור בית השקעות


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il