TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

הבורסה בת"א צפויה להמשיך את גל ירידות השערים בעולם


אילוסטרציה - גרף יורד
ההשפעה התיאורטית של פערי הארביטראז' על מדד ת"א 25 – ירידה של 0.23%, ירידות שערים באסיה
צפי לירידות שערים בפתיחת המסחר באחד העם, על רקע ירידות השערים בוול סטריט, את הירידות הוביל המגזר הפיננסי למרות דו"ח טוב של בנק אוף אמריקה משמעותית מעל לצפיות. אבל, נתון האינדיקאטורים הכלכליים ומנכ"ל בנק אוף אמריקה אשר אמר בשיחת הוועידה לאחר הדו"ח, כי משבר האשראי לא הגיע עדיין לתחתית הורידו את השוק. בסיכומו של יום, מדד הדאו ג'ונס ירד ב- 3.56%, מדד הנאסדק ומדד ה- 500 P&S ירדו 3.88% ו- 4.28% בהתאמה. החוזים העתידיים בוול סטריט מצביעים על עליות קלות בפתיחת יום המסחר.

ירידות שערים חדות באסיה: טוקיו יורדת ב- 0.1%, שנחאי יורדת בכ- 2.5%, מדד ההנג סנג שבהונג- קונג מתרסק בכ- 3.7%, מדד שנחאי יורד ב- 1.7% ומדד הניפטי בהודו נסחר בירידה קלה של 0.6%.
נתונים חשובים: היום בשעה 11:30 יתפרסם נתון מדד המחירים לצרכן בבריטניה. בשעה 16:00 החלטת הריבית בקנדה. דופונט המתחרה של מכתשים אגן צפויה לפרסם את הדוחות לרבעון הראשון.
ההשפעה התיאורטית של פערי הארביטראז' על מדד ת"א 25 – ירידה של 0.23%.
את האביטראז' השלילי במעוף מובילות פרטנר וטבע עם ארביטראז' שלילי של 1.5% ו- 1.2% בהתאמה.

מניות בכותרות: מגזר הבנקים, אתמול במסחר בוול סטריט נרשמו מימושי רווחים במניות הבנקים בתחילת המסחר ולאחר מכן המניות רשמו ירידות חדות בעקבות חשש ליציבות המגזר. מניית סיטי בנק ירדה בכ- 20% מניית UBS ירדה 8.2%, מניית קרדיט סוויס ירדה בכ- 9%. מניית בנק אוף אמריקה התרסקה ב- 24%.

מניית טבע, מתחרתה של טבע מרק צפויה לפרסם את הדוחות לרבעון הראשון היום. טבע, צפויה לסגור פער ארביטראז' שלילי ולרדת ב- 1.2%.

הכותב: אלי לוי, מור בית השקעות


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il