TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

במגדל חושבים שסרגון תמשיך לצמוח למרות שער הדולר


סרגון
האנליסט ניר עמיקם מותיר המלצת "תשואת יתר" במחיר יעד של 13 דולר, ומעריך כי החברה צפויה להמשיך לצמוח בעיקר בשל הפעילות הנרחבת במדינות המתפתחות
ניר עמיקם, אנליסט ראשי במגדל שוקי הון, פרסם סקירה לגבי מניית סרגון בעקבות פרסום הדו"חות הכספיים ל-Q1 2008. לפי הסקירה, סרגון צפויה להמשיך לצמוח - בעיקר בשל הפעילות הנרחבת במדינות המתפתחות ולמרות השחיקה ברווחיות כתוצאה משער הדולר.

הדוחות לרבעון הראשון של סרגון עמדו בציפיות, עם הכנסות של 47.2 מליון דולר ורווח למניה (ללא הוצאות על אופציות) של 0.13 דולר, בדומה לתחזיותינו המוקדמות להכנסות של 46.8 דולר ורווח למניה של 0.13 דולר.

סרגון צפויה להמשיך ליהנות מהגידול בביקוש לפתרונות תשתית Backhaul, כתוצאה מהמשך התרחבות רשתות הסלולר במדינות המתפתחות, הקמת רשתות IP אלחוטיות חדשות כדוגמת ה-WiMax ומעבר הרשתות הסלולאריות לסביבת IP עם הגידול בביקוש לתקשורת נתונים.

החברה נסחרת במכפיל רווח לשנת 2009 של 11 בלבד, ומכפיל PEG של 0.8. להערכת עמיקם, מחיר זה לא משקף את הצמיחה הצפויה בשנים הקרובות. במגדל ממליצים על מניית סרגון ב"תשואת יתר". מחיר היעד הוא 13 דולר, והוא מבוסס על מודל היוון תזרים מזומנים, מכפיל של 16 לרווחי 2009 ומכפיל PEG של 1.20.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il