TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

ווליו בייס: דוניץ - עדכון תוצאות שנת 2018


ניסים אחיעזרא מנכל אחים דוניץ
נותרים בהמלצת קנייה ב- 115 ש"ח למניה (כ- 50% אפסייד)

האחים דוניץ בע"מ הנה חברה משכנת הפעילה בייזום נדל"ן למגורים בישראל. החברה פעילה למעלה מחמישים שנים, דוניץ עוסקת בייזום, תכנון, פיתוח, בנייה, שיווק ומכירה של פרויקטים לבנייה למגורים, בעיקר באזורי ביקוש במרכז הארץ.


החברה בונה כיום את פרויקט ההתחדשות העירונית הגדול בישראל - קרית האמנים בראשון לציון (פינוי ובינוי של 1,386 יח"ד חלף 276 מפונים). לחברה מלאי קרקעות נרחב אותן רכשה בעבר (בין 1977 - 2011). על קרקעות אלו קיימת תב"ע בתוקף לבניית 1,433 יח"ד (בראשון לציון, אשדוד, גבעת שמואל ועוד) שצפי המסירה שלהן נע בין 2020-2027.


בנוסף בבעלות החברה קרקעות לעוד כ- 1,083 יח"ד שנמצאות בשינויי ואישורי תב"ע. כשחלק מהם מהווים שני פרויקטים של התחדשות עירונית בתל-אביב ובגבעתיים.

אנו נותרים בהמלצת קנייה במחיר יעד של 115 ₪ למנייה (אפסייד של כ-50%), לפי מודל שמרני שמהוון את הרווח הגולמי הצפוי של החברה בפרויקטים בביצוע ואת שווין הריאלי של חלק מהקרקעות עם תב"ע.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il