TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > המלצות אנליסטים

סקירת מאקרו ושווקים שבועית


מיטב דש
נמשכת התמתנות בקצב הגידול של המשרות הפתוחות במשק, במיוחד בענפים הקשורים לצרכן
עיקרי הדברים
• מדדי הפדיון בענפי המשק ומדד הייצור התעשייתי מצביעים על התמתנות בפעילות המקומית ושיפור ביצוא, בעיקר בענפי הטכנולוגיה.
• האשראי העסקי במשק צמח ברבעון הראשון בקצב גבוה. לעומת זאת, האשראי הצרכני, במיוחד לא לדיור, המשיך להתמתן וצפוי להחליש את הצריכה הפרטית.
• נמשכת התמתנות בקצב הגידול של המשרות הפתוחות במשק, במיוחד בענפים הקשורים לצרכן.
• הירידה החדה בהתחלות הבנייה ברבעון הראשון מסמנת לחץ חזק לירידת מחירי הדירות ו/או על מלאים גבוהים של הדירות הלא מכורות בידי הקבלנים.
• מבחינתו של בנק ישראל מבשילים התנאים לעליית ריבית. להערכתנו, ההאטה המתפתחת במשק תקשה על בנק ישראל להתקדם משמעותית בתהליך.
• סיכוני מלחמת הסחר ממשיכים לגדול. השפעתה מתחילה להיות מורגשת לא רק בשווקים הפיננסיים, אלא גם באינדיקאטורים המשקפים את הכלכלה הריאלית. זה בא לידי ביטוי בעיקר בעליות מחירים של הסחורות שארה"ב מייבאת ובהוזלות הסחורות שהיא מוכרת ליצוא עליהם הוטלו מכסים, כמו גם בהרעה בסנטימנט העסקי.
• לאחר מגמת חולשה בנתונים הכלכליים ביפן, אירופה ובשווקים המתעוררים מתחילת השנה, הופיעו בחודש יוני מספר אינדיקאטורים שעשויים להעיד על בלימת המגמה השלילית.
• הכוחות הכלכליים מגבירים לחצים בטווח הקצר לתיקון כלפי מעלה בשוקי המניות ובתשואות האג"ח בתרחיש של הגעה להסכם בנושאי הסחר בין ארה"ב לשותפיה, שהוא עדיין התרחיש המרכזי בתחזית.

המלצות מרכזיות
• אנו ממליצים לשמור על חשיפה מנייתית במשקל בינוני ומטה תוך מתן משקל עודף לשוק האמריקאי, בפרט מניות סקטורי הצמיחה של החברות שעיקר פעילותן בתוך ארה"ב.
• אנו ממליצים לקצר מח"מ התיק ל-4 שנים תוך הטיית התיק לטובת האפיק השקלי.
• אנו ממליצים להגדיל חשיפה לאג"ח בדירוגים הגבוהים באפיק הקונצרני בישראל אף על חשבון האג"ח המקבילות בחו"ל.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il