TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

וויקס.קום - סקירת תוצאות הרבעון השלישי 2017


אופנהיימר
שמירה על המלצת Outperform עם מחיר יעד של 70$
חברת וויקס.קום (WIX) עקפה את תחזיות הקונצנזוס מבחינת הכנסות, collections ותזרים מזומנים חופשי (FCF), אך רשמה EBITDA נמוך משמעותית מהצפי, על רקע גידול בהוצאות המו"פ עקב התחזקות השקל והשקעות במוצרים חדשים. החברה ממשיכה במומנטום חיובי של המרת לקוחות למנויים בתשלום, אך מניית WIX סבלה מחולשה ניכרת בעקבות הדוחות, נוכח זהירות המשקיעים מהאטה בקצב הצמיחה. אנו משמרים את המלצתנו על Outperform ומעריכים הזדמנות השקעה במניית WIX, אך מורידים את מחיר היעד מ-88$ ל-70$, בהתאם להורדת תחזיותינו, בהתבסס על מכפיל 25 לתחזית FCF ומכפיל 5 על תחזית collections ל-2019, מכפילים נמוכים משמעותית בהשוואה לחברות צמיחה בענף האינטרנט.

ברבעון השלישי 2017 הציגה וויקס הכנסות של 111 מיליון דולר, צמיחה שנתית של 47%, עם תקבולים מלקוחות (collections) של 120 מיליון דולר, צמיחה של 38%, שניהם מעל תחזיות הקונצנזוס ומתחזיתנו. מספר המנויים הכולל עלה בקצב שנתי של 23% (בדומה לשיעור של 24% ברבעון הקודם) ל-114 מיליון מנויים, כאשר מספר המנויים בתשלום צמח בקצב שנתי גבוה יותר של 33% (לעומת 35% ברבעון הקודם), לרמה של 3.1 מיליון. התקבולים למשתמש עלו בשיעור שנתי של 3%, האטה מ-5% ברבעון הקודם, אך החברה העלתה את תחזית ל-collections ולתזרים מזומנים לשנת 2017 כולה.

ההוצאות התפעוליות של וויקס עלו הרבעון בקצב גבוה מהצפוי, בעיקר עקב התחזקות אחרונה בשער השקל לעומת דולר ארה"ב (בהיקף של כ-20 מיליון דולר ברמה שנתית) ותוספת הוצאות הנובעת מרכישת חברת DeviantArt של כ-8.5 מיליון דולר בשנה. הגידול בהוצאות מעבר לצפי הוביל לירידה ב-EBITDA הרבעוני ל-11.8 מיליון דולר, נמוך ב-23% מתחזיתנו וב-36% מתחזית הקונצנזוס. לעומת זאת, תזרים המזומנים החופשי (FCF) עלה מעבר לצפי, לרמה של 18.9 מיליון דולר, כפול מרמתו ברבעון המקביל אשתקד.

הנהלת וויקס צופה ברבעון הרביעי 2017 הכנסות בטווח 116-117 מיליון דולר, צמיחה של 38%-39%, עם collections בטווח 126-127 מיליון דולר, צמיחה של 29%-30%, בדומה לצפי. בשנת 2017 כולה היא צופה הכנסות של 423-424 מיליון דולר, collections של 478-479 מיליון דולר ו-FCF של 68-69 מיליון דולר. בהתאם לתחזית החברה, אנו מעלים קלות את תחזיותינו לשנה הנוכחית, מעדכנים קלות את תחזית ההכנסות ל-2018 ל-551 מיליון דולר (צמיחה של 30%), אך מורידים את תחזיתנו ל-EBITDA בשנה הבאה ב-16%, לרמה של 104 מיליון דולר, עקב הגידול הצפוי בהוצאות מו"פ.

חברת וויקס צפויה להשיק בקרוב את המוצר החדש WIX Code המיועד לשוק מעצבי אתרי אינטרנט מקצועיים, ולהערכתה מוצר זה אמור להגדיל את שוק היעד הפוטנציאלי עבורה באופן משמעותי. למרות שהנהלת וויקס אינה צופה תרומה משמעותית מהמוצר החדש על הכנסות 2018, אנו סבורים כי בראיה ארוכת טווח הוא עשוי להגביר את הצמיחה בחברה. אנו משמרים את המלצתנו Outperform למניית WIX, עם הורדת מחיר היעד ל-70$ בהתאם להורדת תחזית EBITDA. מחיר יעד זה מבוסס על מכפיל 25 לתחזית FCF ובכמפיל 5 על תחזית collections ל-2019, תמחור נמוך בהשוואה לחברות צמיחה בשוק האינטרנט, המשקף לדעתנו הזדמנות השקעה אטרקטיבית.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il