TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > המלצות אנליסטים

אופנהיימר: מורידים את מחיר היעד של טבע ל- 43$


בסוף השבוע פרסמה טבע (TEVA) תחזית מעודכנת לשנת 2017, שהייתה נמוכה משמעותית בשורת ההכנסות והרווח מהתחזית שנתנה החברה ביולי 2016 ומתחזיות הקונצנזוס בשוק. החברה צופה כעת כי בשנת 2017 היא תייצר באמצע הטווח הכנסות של 24.2 מיליארד דולר, בכ-3% מתחת לתחזיות בשוק ורווח נקי למנייה של 5.1 דולר, בכ-6% מתחת לתחזיות בשוק
טבע - הורדת מחיר יעד ל-43$

בסוף השבוע פרסמה טבע (TEVA) תחזית מעודכנת לשנת 2017, שהייתה נמוכה משמעותית בשורת ההכנסות והרווח מהתחזית שנתנה החברה ביולי 2016 ומתחזיות הקונצנזוס בשוק. החברה צופה כעת כי בשנת 2017 היא תייצר באמצע הטווח הכנסות של 24.2 מיליארד דולר, בכ-3% מתחת לתחזיות בשוק ורווח נקי למנייה של 5.1 דולר, בכ-6% מתחת לתחזיות בשוק. אנו מעריכים כי לאחר התחזית השאפתנית שניתנה לפני כחצי שנה, הנהלת טבע מנסה לקבוע יעדים שמרניים יותר לשנה הקרובה ולבאר את ההשפעה האפשרית של גרסה גנרית לקופקסון 40 מ"ג ב-2017. בעקבות הורדת תחזית ההנהלה, אנו מורידים את מחיר היעד למניית טבע מ-50$ ל-43$, אך מחזיקים בדירוג Outperform חיובי ומאמינים כי מניית החברה הינה אטרקטיבית להשקעה בטווח של ה-12-18 חודשים הקרובים.

· אנו מעריכים כי קצב שחיקת המחירים בחטיבה הגנרית יהיה בקצב חד ספרתי גבוה, גבוה מבשנים קודמות, בשל תחרות לגרסה הגנרית של טבע לתרופה Concerta להפרעת קשב וריכוז, נכס מוביל בתיק המוצרים של Actavis Generics. בנוסף, אנו מורידים את תחזית הרווח הגולמי לחטיבה הגנרית בשנים 2017-2022 לכ-50%, לעומת צפי קודם ל-50-55%.
· הנהלת טבע מעריכה כי גרסה גנרית לקופקסון 40 מ"ג השנה תגרום לפגיעה של 1-1.2 מיליארד דולר בהכנסות ושל 65-80 סנט ברווח הנקי למנייה. אנו מעריכים כי הקופקסון ירשום מכירות של 3.5 מיליארד דולר השנה, לעומת תחזית החברה (שאינה כוללת גרסה גנרית לתקופה) למכירות של 3.9 מיליארד דולר.
· אנו מורידים את התחזית ל-2017-2022 של חטיבת ה-Specialty, לא כולל הקופקסון, ב-8-10%, בשל צפי לירידה במכירות התרופות Qvar לטיפול באסתמה ו-Proair לטיפול במחלות בדרכי הנשימה. אנו מעריכים כי חטיבת ה-Specialty לא כולל הקופקסון תייצר מכירות של 4 מיליארד דולר ב-2017, ברף התחתון של תחזית ההנהלה.
· אנו ממשיכים לדרג את מניית TEVA ב-Outperform אך בעקבות התחזית החדשה של ההנהלה ל-2017, אנו מורידים את מחיר היעד מ-50$ ל-43$. אנו עדיין מאמינים כי מניית TEVA נהנית מפרופיל סיכון-סיכוי אטרקטיבי וכי רמות המחיר הנוכחיות מהוות נקודת כניסה אטרקטיבית.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il