TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

תיקון או Double Deep


רמי דרור מנכ"ל הלמן-אלדובי: ההערכה שלנו היא שלאחר הירידות החדות יבוא גם תיקון חד חזרה, יחד עם צריך לקחת בחשבון הסתברות ל Double Deep
"הירידות של השבוע האחרון חדות וכואבות יחד עם זאת על אף הירידות, עדין התשואה בקופות הגמל וקרנות ההשתלמות הינה חיובית מתחילת שנה ועומדת על ממוצע של כ 1.5%. גל ירידות דומה ראינו ב 2011 בשיא המשבר האירופאי ומאז הבורסות ברחבי העולם שעטו קדימה לשיאים האחרונים. צריך לזכור שבסופו של דבר יש פרמטרים פיננסים וכלכליים ומבחינת חלופות המשקיעים כיום בעולם זה או לקנות אג"ח ממשלתיות במכפיל 50 או לקנות מניות במכפיל 16-18. בסופו של דבר הכלכלה מנצחת. הטלטלה האחרונה שעיקרה מגיע מהצד הפסיכולוגי וממסחר ממוחשב (אלגוטריידינג) שבשונה מהעבר יש לו משקל גדול יותר כיום בנפח המסחר העולמי ובהשפעה על מידת התנודתיות.

ההערכה שלנו היא שלאחר הירידות החדות יבוא גם תיקון חד חזרה, יחד עם זאת מניסיון של משברי העבר ההסתברות ל Double Deep כלומר ירידה חדה נוספת לאחר תיקון היא משהו שצריך בהחלט לקחת אותו בחשבון.
מבחינת השאלה האם לצאת מהשוק או להיכנס - התשובה כאן פשוטה. לא ניתן לתזמן שוק ולאורך זמן שוק המניות נותן תשואה עודפת, על אחת כמה וכמה ביחס לאלטרנטיבות הסולידיות לכאורה באג"ח. דווקא זה הזמן להזכיר את אחד הכלים הפשוטים למדידת השקעות והוא התשואה שהושגה ביחס ליחידת סיכון (מדד שארפ) לא מספיק לבחון רק את התשואה האבסולוטית בחסכונות שלנו אלא להבין גם באיזו רמת סיכון הושגה אותה תשואה וכמשקיעים או כחוסכים אנחנו צריכים לשאול את עצמנו האם והיכן אנו מוכנים להיות בספקטרום של הסיכון מכאן קדימה.

בשורה התחתונה: הירידות כבר התרחשו. גרמניה ירדה כבר 30% מהשיא ובשאר השווקים הירידות גם הם דו סיפרתיות ונראה כי במידה רבה האירוע הנוכחי הוא כבר אחרי שיאו. לכן אני לא ממליץ לברוח בעת הזו. אני מעריך שתיקון מעלה יגיע בימים הקרובים אולם צריך לזכור שבאותה מידה לא צריך להיכנס לאופוריה בתיקון מעלה ולזכור שיש מעט ימי מסחר בספטמבר כך שהתנודתיות צפויה ללוות אותנו בעתיד הקרוב ואת זה צריך לקחת בחשבון.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il