TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

סיכום חודש נובמבר- קרנות הנאמנות המגייסות והמדממות


מיקי סבטליץ, מנהל קשרי יועצים
המשקיעים מגדילים את הסיכון:
ל-10 הקרנות המסורתיות שרשמו את הגיוסים הגבוהים ביותר בחודש נובמבר יש חשיפה למט"ח ול-8 מתוכן יש חשיפה מנייתית1

· במקום ה-1 בגיוסים בחודש נובמבר 2014 הקרן "אקסלנס (A1) 95-5 " עם גיוס של כ-310 מיליון ₪. ומנגד, הקרן הפודה ביותר נובמבר היא "פסגות (00) מטרה תחליף לפקדון בריבית בנק ישראל" עם פדיון של כ-530 מיליון ₪.

· כ-1 מיליארד ₪ זרמו לקרנות המחקות בסיכום חודש נובמבר, זאת בהובלת קרנות מחקות על מדדי אג"ח קונצרני שגייסו כ-330 מיליון ₪ וקרנות מחקות על מדדי אג"ח כללי עם גיוסים של כ-260 מיליון ₪.

· דמי הניהול הממוצעים החודש נותרו ללא שינוי - הגיוסים בתעשיית הקרנות בנובמבר היו בדמי-ניהול ממוצעים משוקללים של כ-0.6%- עלייה של כ-20% לעומת החודש הקודם, בעוד שהפדיונות בנובמבר היו בקרנות עם דמי-ניהול ממוצעים של כ-0.6%- עלייה של כ-20% לעומת החודש הקודם. 10 הקרנות המגייסות ביותר גייסו החודש בדמי ניהול ממוצעים משוקללים של כ-0.55%.

· בחודש נובמבר קרן חדשה אחת הצטרפה "מועדון המיליארד": "אלומות (B2) תיק מנוהל 15%". מנגד, קרן ותיקה עזבה את המועדון היוקרתי "פסגות (00) כספית ללא נע"מ". מספר הקרנות במועדון "המיליארד" עומד על 47 קרנות המנהלות כ-96 מיליארד ₪. מחצית מ-10 הקרנות המגייסות ביותר החודש משתייכות למועדון המיליארד עם גיוס של כ-1.15 מיליארד ₪ המהווה כ-50% מסך גיוסן. 15 קרנות מתוך 47 הן קרנות כספיות המנהלות כ-43.3 מיליארד ₪.

· בסיכום חודשי כ-60% מהקרנות רשמו פדיונות, כ-4.5% מ-747 הקרנות שסיכמו את החודש עם פדיונות, איבדו למעלה מ-50 מיליון ₪ כ"א.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il