TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

אופנהיימר: מותירים OUTPERFORM על טבע במחיר יעד של 58 ד'


האנליסטים: הרבעון ה-3 הוכיח שוב את חוזקו של המודל העסקי של טבע הצליח לחפות על חולשות ולשמר קצבי צמיחה מרשימים
טבע ממשיכה להיות הסיפור הגנרי הטוב ביותר. רבעון שלישי 2008 הוכיח שוב את חוזקו של המודל העסקי של טבע המבוסס על פיזור נרחב ומצליח לחפות על חולשות ולשמר קצבי צמיחה מרשימים הן בשורה העליונה והן בשורת הרווחיות. טבע ראויה לפרמיה הן משום שהיא פועלת בתחום שצפוי להיפגע באופן מינימלי בתקופה המקרו כלכלית הסוערת בה אנו נמצאים, והן בשל המעמד המוביל שלה בתחום בו היא פועלת. בנקודת הזמן הנוכחית סיפור הרכישה של Barrיתפוס את מירב העניין של המשקיעים ככל שנתקדם לנקודת אישור העסקה. אנו מאמינים כי הרכישה הינה מצוינת בעבור טבע וכי היא תאפשר להגדיל את הדומיננטיות שלה בשוק הגנרי.
אנו משמרים את דירוג ה Outperform ואת מחיר היעד של מנית טבע על , $58 מחיר המשקף מכפיל של 16 לתחזיותינו המעודכנות לרווח הנקי למניה ב 2010.
מכפיל זה מתמחר פרמיה של כ 10% על המכפיל המקובל בקבוצה הגנרית. אנו מאמינים כי טבע עדיין ראויה למכפיל המקסימלי בקבוצה, עם פרמיה על פני חברות אחרות.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il