TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

בנק הפועלים ממליץ על מניית אלעל בתשואת שוק


אל על
"יש בכוחן של החברות הישראליות לתעופה להתמודד עם פתיחת השמיים ולהציג רווחיות נאה"
בנק הפועלים מפרסם סקירה על חב' אלעל וממליץ על מנייתה בתשואת שוק. הבנק כותב בהמלצתו בין השאר: חרף הגידול הצפוי בהוצאות המימון של החברה, צפוי גם גידול בהכנסותיה. אנו מעריכים כי רווחיותה הנקייה של החברה תציג שיפור מ-1.6% בשנת 2007 ל- 2.0% בשנת 2008.

הבנק מסביר בסקירתו על אלעל כי שוק התעופה הבינלאומי (נוסעים ומט בהסתמך על מכפיל רווח מייצג של 7 על רווחיה העתידיים נגזר מחיר יעד של 2.24 ש"ח למניית החברה, הגבוה בכ- 6% ממחירה הנוכחי. לפיכך, אנו ממליצים על מניית החברה ב'תשואת שוק'.
ען) מושפע בעיקר מקצב הצמיחה הגלובלית, מספר התיירים, רמת הביטחון והיציבות הפוליטית האזוריים ומחיר הדלק הסילוני.

בנוסף, לשוק התעופה הישראלי מספר מאפיינים ייחודיים: ישראל כנקודת קצה (כדאיות נמוכה לשילובה במסלול רחב על פני מספר מדינות), העדר האפשרות לחברות תעופה ישראליות להציע טיסות המשך דרך נתב"ג, עלויות אבטחה גבוהות ורגישות למצב הביטחוני, נתיבי טיסה ליעדים בדרום מזרח אסיה ובאפריקה ארוכים מהאפשר ורגישות גבוהה מאוד של תנועת הנוסעים הנכנסת למצב הביטחוני ולמיצובה של ישראל ביחס לרמת הביטחון האישי.
רפורמת "השמים הפתוחים" צפויה להביא להתגברות התחרות בענף התעופה בישראל. להערכתנו, בחינת השלכות הרפורמה במהלך השנים הקרובות צריכה להיות תחומה רק למגזר הפעילות באירופה. בנוסף, פתיחת השמיים אומנם צפויה להקשות על ביצועי החברות הישראליות, אולם יש בכוחן להתמודד עם קושי זה ולהציג רווחיות נאה.

אנו מעריכים כי אל על תרשום בשנת 2008 גידול של כ-16% בהכנסות, שינבע מהמשך השיפור בצריכה הפרטית, גידול בתדירות הטיסות ובמספר היעדים, ומעליית מחירים ביחס לשנת 2007. להערכתנו, הגידול הצפוי בנפח הפעילות יקבל תמיכה גם מהגידול במספר המטוסים ובמספר התיירים הנכנסים. הצפי לגידול בהכנסות הינו חרף קיטון צפוי במטען המוטס.

אנו מעריכים כי רווחיותה הגולמית של אל על תשתפר מ-20.3% בשנת 2007 ל-20.6% בשנת 2008, לאור הגידול בהכנסותיה, העלאת מחירי הטיסה בשל התייקרות הדס"ל, גידול בנפח הפעילות בקווים למזרח הרחוק וגידול צפוי בהשתתפות המדינה בהוצאות האבטחה. מנגד, יכבידו על רווחיות החברה הוצאות חכירת מטוסים והתאמתם לצי המטוסים, הוצאות חידוש הצי וגידול בהוצאות השכר השקליות (לאור רמתו הנמוכה של הדולר). להערכתנו, התגברות התחרות בענף התעופה הישראלי ויישום צעדי מיתוג ובידול יביאו לגידול בהוצאות המכירה של החברה. יחד עם זאת, אנו מעריכים כי החברה תרשום שיפור ברווחיותה התפעולית מ-3.7% בשנת 2007 ל- 4.2% בשנת 2008.




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il