TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

ישיר: ממשיכים להמליץ קניה על אלוני חץ במחיר יעד של 14.8 ש"ח


ע"פ N.A.V כלכלי, מחיר היעד עולה ל-16.8 ש"ח, 71% מעל מחירה הנוכחי
בישיר בית השקעות ממשיכים בהמלצת קניה על אלוני-חץ במחיר יעד למניה, ע"פ N.A.V סחיר של 14.8 ש"ח, 51% מעל מחירה הנוכחי. ע"פ N.A.V כלכלי, מחיר היעד עולה ל-16.8 ש"ח, 71% מעל מחירה הנוכחי.
דיסקאונט - מניית אלוני חץ ממשיכה לסבול בצורה קשה מצניחת מחירי מניות חברות הנדל"ן למרות שהיא נבדלת מרובן ביציבות שמפגינים השוקים העיקריים בה היא פועלת, ישראל ושוויץ. המשך מחיקת ההשקעה בפירלי פגעה גם היא בביצועי המניה, זאת למרות שמתחילת הרבעון השלישי מתאוששת מניית פירלי ועולה בשיעור של כ-12%, עליה המשקפת תשואה שיקלית של 8%.
PSP - הביקוש לנכסים איכותיים במרכזי הערים נשמר בשלב זה בשוויץ, מצב שבא לידי ביטוי ביציבות בפרמטרים המרכזיים של החברה ברבעון השני. מנגד, באזורי הפריפריה השונים בשוויץ נרשמת ירידה במספר העסקאות בנכסים איכותיים פחות, זאת במקביל לירידה ברמות השכ"ד בחלק מאותם בנכסים.
אמות - החברה ממשיכה להציג צמיחה של 7.4% ב- Same Property NOI, מול הרבעון המקביל כש-60% מהצמיחה מוסברת ע"י עליה ראלית בשכ"ד והיתרה ע"י הצמדת חוזי השכירות של החברה למדד. הגידול ב-NOI של החברה, נוכח העליה החדה באינפלציה בחצי הראשון של השנה יבואו לידי ביטוי בעיקר ברבעון השלישי של 2008.
מיחזור חוב - בימים אלו מנהלת החברה משא ומתן עם מוסדות בנקאיים זרים בנוגע למימון מחדש של כ-1.1 מיליארד ש"ח שנלקחו לצורך רכישת מניות PSP. להערכתנו, החברה תצליח למחזר חוב זה אך בשיעור ריבית גבוה מבעבר.
סיכונים - תרחיש של התחזקות השקל ועליה באינפלציה יביא לשחיקה בהון העצמי של החברה. בנוסף, מימון מחדש של ההלוואה לרכישת PSP, בריבית גבוהה מבעבר, צפויה לפגוע ברווחיות החברה זאת בנוסף להמשך משבר הנדל"ן העולמי.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il