TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

סקירה על שוק המט"ח:


"השקל צפוי להתחזק אל מול הדולר בשבועות הבאים לרמת 3.70 שקלים על רקע הצפי ליציבות בריבית המקומית ובאינפלציה. גם האירו צפוי להתחזק לרמות של 5.01 שקלים, לאור התגובות החיוביות של המשקיעים באשר לגיוסי הון חדשים בספרד ואיטליה"
כך מעריך אלי בן-דוד, כלכלן ואנליסט ראשי ב- USG capital

התייחסות לשווקים בארה"ב: בשבוע הקרוב המשקיעים יתמקדו בזירת המאקרו על רקע פרסום נתוני הצריכה וההוצאה בסקטור הפרטי. בנוסף, יתפרסם נתון מדד מנהלי הרכש בשיקאגו והצפי הוא להמשך הידרדרות בסקטורים השונים. ביום שישי ימתינו המשקיעים בציפייה לפרסום נתוני התעסוקה החודשים וההערכות הם לתוספת של 176 אלף משרות חדשות וללא שינוי בשיעור האבטלה הכולל 8.2% . כמו כן כיוון השווקים יושפע מכיוון אירופה שם ספרד מתמודדת עם עלייה חוזרת בפרמיית הסיכון.

"להערכתי יש לצפות להמשך תנודתיות מוגברת בשווקים על רקע המשך גיוסי הון באיטליה וגרמניה ועל רקע שלל נתונים חשובים באירופה וארה"ב. בנוסף, ימתינו המשקיעים בדריכות ליום חמישי ושישי, כאשר תתפרסם החלטת הריבית באירופה ע"י ה-ECB וביום שישי המשקיעים יקבלו את נתוני התעסוקה החשובים בארה"ב יחד עם שיעור האבטלה הכולל. בנוסף המשקיעים ימתינו לראות האם בשוק התעסוקה חלה תפנית שלילית".

התייחסות לשווקים באירופה: בשבוע הקרוב המשקיעים ימשיכו להתמקד בספרד שם שיעור החובות מעמיק ובנוסף שיעור האבטלה נמצא ברמות שיא. התשואות על אגרות החוב נמצאות עדיין מעל 6% ויש לצפות כי המשקיעים ימשיכו להתמקד בפרמיית הסיכון ההולכת וגדלה. במקביל המשקיעים ימתינו בדריכות רבה לקראת יום חמישי כאשר הבנק המרכזי יכריז על גובה הריבית. יש לציין כי המשקיעים מצפים להקלות נוספות מצד הנגיד האירופאי בישיבת הריבית כאשר לא נופתע באם הנגיד יחליט לחתוך את הריבית ב0.25% לרמה כוללת של 0.75% . בנוסף מצפים לשמוע מה עלה בגורל ההלוואות שניתנו לסקטור הבנקאי.

באשר למסחר בדולר-שקל: "השקל צפוי להתחזק אל מול הדולר בשבועות הבאים לרמת 3.70 שקלים על רקע צפי ליציבות בריבית המקומית וצפי חיובי בציפיות האינפלציה בהמשך! כמו כן העלאת תחזית הצמיחה לשוק המקומי ובעולם עי״ קרן המטבע העולמית מפחיתים את הסיכויים להורדת ריבית בטווח הקצר ולכן יש לצפות לתנועה דרומית בצמד דולר- שקל"

באשר למסחר באירו-דולר : מצליח להחזיק זה השבוע הרביעי ברציפות מעל הרמה הפסיכולוגית 1.30 דולרים, על רקע תגובות חיוביות מצד המשקיעים באשר לגיוסי ההון החדשים בספרד ואיטליה ועל רקע עדכון תחזית הצמיחה בעולם מצד קרן המטבע העולמית. הצפי להמשך נותר שורי, על רקע צפי חיובי לשוקיי המניות מה שיחליש עוד את הדולר האמריקאי אל מול המטבעות המרכזיים. הצפי לימים הבאים עליות חזרה עד 1.33 דולרים ולאחר מכן 1.3500 דולרים.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il