TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

מיטב העניקה המלצת קנייה למניית הפניקס במחיר יעד של 15.3 שקל


הפניקס
חברת מיטב בית השקעות העניקה היום (ב') המלצת קניה למניית הפניקס במחיר יעד של 15.30 שקל. "מחיר היעד הזה מוצדק לדעתנו בשל הצפי לרווח של 357 מיליון שקל ב-2011 שמשקף תשואה על ההון של 18%", אומרים במיטב
חברת מיטב בית השקעות העניקה היום (ב') המלצת קניה למניית הפניקס במחיר יעד של 15.30 שקל. "מחיר היעד הזה מוצדק לדעתנו בשל הצפי לרווח של 357 מיליון שקל ב-2011 שמשקף תשואה על ההון של 18%", אומרים במיטב.

"הפניקס דיווחה על תוצאות חיתום טובות בהרבה מהממוצע בענף (LOSS RATIO של 67% לעומת ממוצע של 77% לתעשייה) כך שאנחנו צופים רווחים סבירים גם בשנת 2011 חרף הירידה הצפויה של רווחי השקעות בשל התמחור המלא בשוקי האג"ח והמניות".

בתחום ביטוח החיים, החברה מתחילה להתאושש ומציג שיעור צמיחה דו-ספרתי בפרמיות מעל ומעבר לממוצע בענף. אנחנו מניחים שחלק ניכר מהגידול נובע ממוצרי ריסק טהור שנהנים מרווחי חיתום גבוהים. בעקבות תוצאות השקעה טובות חלה ירידה בשיעור הביטולים בפוליסות, מרמה של 2.9% ב-2008 לרמה של-2.5% (עדיין גבוה ביחס לתעשייה) והחברה צפויה להתחיל לגבות דמי ניהול משתנים החל מ-2011 (כשנה אחרי יתר התעשייה)".

"אנחנו רואים הרבה קווי דמיון בין כלל ביטוח לבין הפניקס. שתי החברות נכנסו למשבר ב-2008 עם מינוף גבוה ורווחיות יחסית נמוכה. שתיהן הגיעו למסקנה שצריך להוריד את התלות של תוצאות הרווח והפסד בשוק ההון. לדעתנו, פניקס התקדמה מהר יותר בשיפור תוצאות החיתום. לעומת זאת, כלל ביטוח הצליחה להוריד מינוף בצורה חדה יותר מפניקס ולכן כבר חזרה לחלק דיבידנדים. בשורה התחתונה אנחנו מעדיפים את הפניקס (שיעורי רווח יותר טובים, מינוף עדיין גבוה יחסית) על פני כלל (שיעורי רווחיות יותר נמוכים, פחות ממונף, תשואת דיבידנד נדיבה יותר)", נכתב בסקירה.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il