TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

מגדל שוקי הון על נכסים ובניין – רכישת HSBC מתחילה לממש את הפוטנציאל


נכסים ובנין
כלכלני מגדל: "אנו סבורים כי החברה נסחרת במחיר אטרקטיבי ותשואת הדיבידנד מרשימה"
נכסים ובניין פרסמה הבוקר תוצאות סבירות לסיכום הרבעון השני. מצ"ב נקודות עיקריות:
שיפור בהכנסות מהשכרת נכסים וב-NOI – לפי הצפוי, השלמת הרכישה של בניין HSBC בניו יורק באמצע חודש אפריל, הביאה לגידול של כ-17% בהכנסות מהשכרת נכסים ברבעון לעומת הרבעון המקביל ושל כ-11% לעומת הרבעון הקודם.

בשורת ה-NOI חל גידול של כ-10% לעומת הרבעון המקביל ושל כ-6% לעומת הרבעון הקודם. לפי תחזית קודמת של החברה, השלמת עסקת רכישת בניין HSBC, צפויה לתרום להכנסות כ-80 מ' ₪ ברמה שנתית (כ-50 מ' ₪ תרומה ל-NOI) והדבר עדיין אינו מתבטא לחלוטין בתוצאות הרבעון.

האטה בקצב מכירת דירות – בהתאם לסימני ההאטה במכירת דירות בישראל בחודשים האחרונים, ברבעון השני, נמכרו כ-65 יח"ד לעומת כ-90 דירות ברבעון המקביל וכ- 94 יח"ד ברבעון הראשון. ברמת ההכנסות נרשמה ירידה של כ-35% לעומת הרבעון המקביל ושל כ-70% לעומת הקודם (יש להדגיש, כי ההכרה בהכנסות משתנה לפי קצב מסירת הדירות).

קיטון בהכנסות ממכירת תוצרת חקלאית – ירידה של כ-16% בתוצאות מהדרין לעומת הרבעון המקביל. הירידה במכירות מוסברת על ידי החברה במחירים נמוכים מאשתקד בשווקי הייצוא במרבית מזני האשכוליות במרכז אירופה. כמו כן, לחברה ישנה תחרות קשה עם מספר יצואנים ישראלים אשר מכרו את תוצרתם בשווקים במחירים נמוכים.

חלק החברה בתוצאות חברות כלולות– נרשם הפסד של כ-15 מ' ₪ לעומת הפסד של כ-4 מ' ₪ ברבעון המקביל ו-17 מ' ₪ ברבעון הקודם. ההפסד נובע בעיקר מהוצאות מימון שנרשמו בדוחות של החברות המוחזקות בגין הלוואות שקיבלו מהחברה.

שערוכים ותפוסה– השערוכים הסתכמו ברבעון בכ-109 מ' ₪. מתוך כך תרם שיערוך של בניין HSBC (50%) כ-72 מ' ₪ (הנכס נרכש תמורת 353 מ' $ וערכו עלה לכ-390 מ' $). תפוסת הנכסים נותרה יציבה על 95%.

דיבידנד – החברה תחלק דיבידנד בסך 120 מ' ₪ שישולם ביום 6.9.2010. תשואת הדיבידנד הנוכחית היא כ-6.7%.

לסיכום, תוצאות הרבעון השני עמדו בעיקר בסימן עסקת HSBC, כאשר זו הוסיפה להכנסות מנכסים מניבים ול-NOI, אך עדיין לא תרמה את התרומה המלאה לפי תחזיות החברה המוקדמות.

קרוב לודאי כי השערוך מעלה של בניין HSBC מבטא את בטחונה של החברה ביכולתה להשכיר את קומות 12-29 בבניין' אשר חוזה השכירות בגינן עתיד להסתיים בתחילת 2011, במחירים טובים יותר מהנוכחיים. אנו בהחלט חושבים כי הרכישה מוצלחת ובעלת פוטנציאל, אך ציפינו לעליית השווי רק במועד מאוחר יותר.

אנו מסקרים את החברה בהמלצת קנייה וסבורים כי החברה נסחרת במחיר אטרקטיבי ותשואת הדיבידנד מרשימה.

החברה תקיים כנס משקיעים אחה"צ ואנו נעדכן לאחריו.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il