TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

פסגות על דלק רכב: המלצת קניה ומחיר יעד של 10.7 שקלים למניה


דלק רכב
האנליסטית טליה לויברג ממחלקת מחקר Sell Side בפסגות בית השקעות: "האופק התפעולי, המחיר, תשואת הדיבידנד ואף האופק הרגולטורי ממשיכים לתמוך בקנייה"
תוצאות הרבעון הראשון המחישו שוב את הפוטנציאל של קבוצת בזק- פירות ה NGN, המשך מגמת ההתייעלות בבזק קווי ופירות רשת ה HSPA בפלאפון. הדגש הוא כי הפוטנציאל עוד רב.

תחום הסלולר ניצב כיום בפני אופק רגולטורי שלילי שגם פלאפון אינה חסינה בפניהם: ההפחתה הצפויה בדמי הקישורית, כניסת מפעילים וירטואליים ורשת חדשה שצפויה להקים מירס. יחד עם זאת, גודלה של בזק, הפיזור בפעילותה, ההקלות הרגולטוריות הצפויות לה על רקע ההתפתחויות בענף, צפויים בלא ספק לקזז את הפגיעה.

הנהלת בזק לא שינתה את תחזיותיה ל 2010. גם אנו, למרות גילום ההפחתה בדמי הקישורית עדיין מעריכים צמיחה של כ 2% ב EBITDA ושל כ 6% ברווח הנקי (בנטרול הרווח שנבע מהפסקת איחוד yes). על סמך ניסיון העבר, לא נופתע אם ניאלץ לעדכן את שיעורי הצמיחה כלפי מעלה. עדכון המודל מוביל להעלאת מחיר היעד מ 10.2 שח ל 10.7 שח.

בתקופה האחרונה סובלת מניית בזק מחולשה טכנית שמקורה במעבר הצפוי של ישראל בסוף מאי ממדד השווקים המתפתחים של MSCI למפותחים. החולשה שיצרה דיסקאונט של 19% ביחס למחיר המניה בשוק, אופק תפעולי שטומן המשך פוטנציאל לשיפור, פירות מהלכים אסטרטגיים שעדין אינם מגולמים במלואם ותשואת דיבידנד של 9.1% ל 2010 מהווים כולם סיבה להמשך המלצת קנייה לבזק. זאת, במיוחד בימים אלה בהם המיקוד צריך להיות בחברות תזרימיות הממוקדות בשוק הישראלי.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il