TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

כלל פיננסים מעלה את מחיר היעד של מניית בינוי ושיכון ל-8.5 שקלים


שיכון ובינוי
כלל פיננסים מעלה את מחיר היעד של מניית בינוי ושיכון ל-8.5 שקלים בעקבות השלמת ההנפקה שביצעה החברה. "חשיבות המהלך הנוכחי היא בחיזוק ביטחון המשקיעים בשווי פעילות הנדל"ן המקומית"
כלל פיננסים מעלה את מחיר היעד של מניית בינוי ושיכון ל-8.5 שקלים בעקבות השלמת ההנפקה שביצעה החברה. "חשיבות המהלך הנוכחי היא בחיזוק ביטחון המשקיעים בשווי פעילות הנדל"ן המקומית", נאמר בהודעת כלל פיננסים. בינוי ושיכון גם הודיעה בשבוע האחרון על עסקת נדל"ן גדולה שהשיגה באזרביג'אן.

בכלל טוענים כי שווי השוק של בינוי ושיכון עומד על 1.96 מיליארד שקל. "פעילות הנדל"ן המקומית זוכה לתג מחיר נאה. מדובר בשווי הגבוה ב-9% מזה שבמודל שלנו אך נמוך משמעותית משווי של 2.5 מיליארד ₪ אליו כיוונה החברה. היקף הגיוס מצומצם יחסית ועומד על 290 מ' ₪ בלבד, והחברה צפויה לרשום רווח הון של 130 מ' ₪ ברבעון הרביעי של 2009".

"שו"ב נדל"ן ערוכה לקפיצת מדרגה בפעילות. לאחר חיזוק המאזן ערוכה החברה טוב יותר להגברת קצב פיתוח הפרויקטים וזכייה אפשרית במתחם השוק הסיטונאי. להערכתנו, במידה ותזכה החברה בפרויקט זה נחזה בהאצת מימושי הקרקעות שערכה החברה בחודשים האחרונים. אלו בתורם יובילו לרווחי הון משמעותיים נוספים בהמשך הדרך".



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il