TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

אסם: הראל פיננסים מממליצים לקראת הדו"ח "משקל שוק" עם מחיר יעד של 56 ש"ח


אסם
ערן יונגר: "אנו צופים ירידה בהכנסות בישראל אך תרומה משמעותית מחו"ל, חלקה אורגנית אך מרביתה תוצאת הרכישות"
חברת אסם צפויה לפרסם את תוצאותיה לרבעון השלישי ביום א'- 29.11.09. בהראל פיננסים צופים ירידה בהכנסות בישראל אך תרומה משמעותית מחו"ל, חלקה אורגנית אך מרביתה תוצאת הרכישות.

מכירות – מעריכים כי בישראל תציג החברה ירידה במכירות של כ- 1.2%, זאת עם הירידה בצריכה וכניסתם של המותגים הפרטיים בחלק מהקטגוריות בהן פועלת החברה. כמו ברבעונים הקודמים, עיקר הצמיחה מקורה בפעילות החברה בחו"ל - במחצית הראשונה של השנה דיווחה החברה על צמיחה אורגנית בפעילות בחו"ל של כ- 9%, אנו מעריכים כי ברבעון זה תמשיך החברה בצמיחה אורגנית אולם עיקר הגידול, מול הרבעון המקביל הינו תרומת הרכישות. ברבעון זה התווספה רכישת פעילות 'ירדן אנגליה' אשר תתרום לגידול גם מול הרבעון הקודם. שע"ח המייצג של החברה ירד להערכתנו בכ- 4% מול הרבעון המקביל ואנו סבורים כי הירידה כתוצאה מכך תסתכם בכ- 6-7 מיל' ₪ בלבד.

רווחיות – אנו צופים שחיקה קלה ברווחיות הגולמית אולם עלייה ברווח האבסולוטי. ברווח התפעולי אנו מעריכים כי החברה תמשיך בתהליכי ההתייעלות ותדווח גם ברבעון זה על "התקדמות על עקומת הלימוד" וחסכון כפועל יוצא של המרול"ג החדש. אנו צופים עלייה ברווח התפעולי לכ- 101 מיל' ₪, שיעור של כ- 11.1%. חלק מהעלייה ברווחיות מקורה בחברות הנרכשות בחו"ל אשר להערכתנו שיעור רווחיותן מעט גבוה מהשיעור הממוצע בחברה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il