TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > > ניתוחי שוק אנליסטים

מגדל שוקי הון על הוט - תוצאות בזק רמזו על הבאות אך עדיין קיימת אכזבה


הוט
מסקרים את החברה בהמלצת החזק עם מחיר יעד של 38 ₪ מתחת למחיר השוק שעומד על 42 ש"ח
מגדל שוקי הון על הוט:פרסמה תוצאות חלשות יחסית אשר היו נמוכות מהתחזיות המוקדמות שלנו. החברה גייסה נטו כ- 17 אלף קווי טלפון בלבד ברבעון, מתחת לצפי שלנו לכ- 20 אלף אשר מראש היה נמוך יחסית. לשם השוואה סמייל012 אשר לה אין תשתית משל עצמה, ללא טריפל או את מערך השירות והמכירה של הוט גייסה ברבעון כ- 16 אלף קווים.

תחום השידורים
החברה רשמה ירידה של כאלפיים מנויים בלבד לעומת צפי שלנו לירידה של כשלושת אלפים מנויים, יחד עם זאת ה- ARPU הסתכם בכ- 201 ₪ לעומת צפי שלנו לכ- 202 ₪ כך שבסופו של דבר דיווחה החברה על הכנסות בהתאם לצפי של כ- 551 מיליון ₪.

על תחום התקשורת
תוצאות בזק רמזו על הבאות אך עדיין קיימת אכזבה - החברה גייסה נטו כ- 17 אלף קווי טלפון בלבד ברבעון, מתחת לצפי שלנו לכ- 20 אלף אשר מראש היה נמוך יחסית. לשם השוואה סמייל012 אשר לה אין תשתית משל עצמה, ללא טריפל או את מערך השירות והמכירה של הוט גייסה ברבעון כ- 16 אלף קווים. נחמה מסוימת סיפק מגזר הפס הרחב אשר צמח בכ- 8,000 מנויים לעומת צפי שלנו לצמיחה של כ- 6,000 מנויים.

הוצאות מכירה ושיווק גבוהות מהערכותינו הובילו ל- EBITDA של כ- 268 מיל' ₪ כ- 34% מההכנסות , שוב מתחת לצפי שלנו. עליה בהפחתות, עדכוני הפרשה לתביעות לצד הוצאות מימון גבוהות הובילו את החברה לרשום הפסד של כ- 16 מיליון ₪ לעומת צפי שלנו לרווח של כ- 13 מיליון ₪.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il