TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הטרנד החדש- משקיעים בנדל"ן מסחרי


ניתוח כלכלי מקיף על הביקוש למשרדים בגוש דן שנעשה לקראת כנס נדל"ן מסחרי ה-3 של "מידע כנסים" ע"י מכון גיאוקרטוגרפיה
למרות ההספד של שוק המשרדים והטענות הרבות כי השוק מוצף , מתברר מבדיקה שנערכה כי חסרים כ200,000 מ"ר של שטחי מסחר באיזור גוש דן בשל הביקוש הטבעי. לפי אומדני גיאוקרטוגרפיה לא רק שאנו עומדים מול מחסור בשוק המגורים, אלא גם בשוק המשרדים לא הצטמצם הפער. כמו כן מנתוני המחקר עולה כי רבים הבינו את הפוטנציאל האדיר בהשקעה בנדל"ן מסחרי על פני נדל"ן למגורים.

ד"ר רינה דגני, מנכ"ל גיאוקרטוגרפיה: "ההשקעה בנדל"ן עיסקי מתחילה להיות כדאית ופופולארית בדומה להשקעה בנדל"ן למגורים. אולם רוב הציבור עדיין אינו מעכל זאת ומתעניינים ברכישה של משרדים או נדלן מניב אחר. ואכן, בשנים האחרונות יותר בעלי עסקים נוהגים לרכוש נדל"ן מסחרי עבורם או לצרכי השקעה. דגני מסבירה, כי להשקעה בנדל"ן מסחרי יש מספר יתרונות. אחד, תשואה ממוצעת של כ-9 אחוזים לשנה זאת לעומת כ-3 אחוזים בלבד בנדל"ן למגורים. שתים, מחיר למטר לנדל"ן עסקי נמוך בהרבה לעומת מחיר למגורים. שלוש, תפוסה מלאה של שוכרים ולטווח ארוך של 5 שנים לפחות, זאת לעומת שכירות קצרת טווח בדר"כ בנדל"ן למגורים."

לדברי קרן חיות, מנכ"ל מידע עסקים : "ממצאים אלו ינותחו לראשונה בכנס הנדל"ן המסחרי ה-3 של מידע כנסים שיתקיים בשבוע הקרוב" . לדבריה, "קיימת כבר היום מגמה ברורה של משקיעים אסטרטגים שבעבר רכשו נדל"ן למגורים, וכיום רמות מחירים הינם 50 אלף שקל למטר בקירוב ועוברים להשקעה במגדלי משרדים שם המחיר הממוצע הינו כרבע בלבד. כלומר, 11-13 אלף שקל למטר . להערכתנו מגמה זו רק תלך ותתחזק כל עוד רמות מחירי המגורים יישארו בשיא וימשיך להיות פער בינם לבין מחירי הנדל"ן העסקי. "

לדברי האדריכל עדן בר, בר- לוי אדריכלים," תכנון נכון של מגדלי משרדים יכול להביא להשבחה ניכרת ביותר של הנכס, הן עבור משקיעים בנדל"ן עיסקי והן עבור משתמשי קצה. לשם כך, אנחנו מעניקים כיום דגש על מיקסום השימושים במערכות השונות במגדל, ובד בבד על הפיכת אווירת המשרד לביתית ונעימה יותר. בר מדגיש , מתחם ה BBC בבני ברק מהווה מודל נכון לתכנון מתחם משרדים מהגדולים בארץ ובאופן שכל מערך השירותים כולל חניה, הסעדה, שירותים משלימים נוספים , איכות סביבה חיים ירוקים וכו'."



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il