TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הנחות אוטומטיות לותיקים בלאומי ללא צורך בהצגת תעודת אזרח ותיק


אזרח ותיק ייהנה מארבע פעולות מול פקיד בחודש במחיר של ערוץ ישיר
הנהלת בנק לאומי, בראשות גב' גליה מאור, החליטה בסוף השבוע האחרון להקל על האזרחים הותיקים בעלי חשבון בבנק, כך שההטבות בניהול חשבון עו"ש הנוגעות לאזרחים וותיקים יוחלו עליהם באופן אוטומטי, ללא צורך בהצגת תעודת האזרח הוותיק שבידיהם (כנדרש מהנחיות בנק ישראל). כפי שנקבע בהנחיות בנק ישראל, יינתנו ההטבות החל מ- 1 באוקטובר בגין פעולות שיבוצעו מחודש אוקטובר ואילך.

כזכור, קבע בנק ישראל כי אזרח ותיק, כהגדרתו בחוק האזרחים הותיקים (נשים מגיל 62 וגברים מגיל 67), ייהנה מהטבה של 4 פעולות מול פקיד בחודש, שבוצעו בחשבון העו"ש שלו, במחיר של פעולות בערוץ ישיר. הנחיות בנק ישראל קובעות כי להטבה זו זכאי רק אזרח ותיק אשר יציג בסניף הבנק שלו את תעודת האזרח הוותיק שברשותו, וזאת החל מן ה-1 לחודש שלאחר הצגת התעודה, אולם הנהלת לאומי החליטה להקל על אוכלוסייה זו, כך שההטבה תוחל על החשבון באופן אוטומטי, וללא צורך בהצגת תעודה כלשהי, על כל האזרחים הוותיקים שתאריך לידתם מעודכן בנתוני הבנק, וזאת כבר מאוקטובר 2008 .

אזרחים ותיקים שתאריך לידתם אינו קיים במאגרי הבנק מסיבה כלשהי, יוכלו להציג תעודה רשמית (ת.ז., תעודת אזרח ותיק) שתעיד על תאריך לידתם, הם יזוכו רטרואקטיבית בהטבה עבור אוקטובר 2008 ואילך. אזרחים אלה יוכלו להציג את התעודה בסניפם, או ע"י משלוח פקס או משלוח צילום התעודה בתיבת החיש-בנק. (יצוין כי גם נכים הזכאים לקבל הטבות בניהול חשבון העו"ש בלאומי מתוקף הנחיות בנק ישראל, יכולים להציג את האישור המקנה להם את ההטבה, גם באמצעות משלוח פקס לסניף או שימוש בתיבת החיש-בנק).

יש לציין כי עמלה בגין פעולה מול פקיד בלאומי היא מהנמוכות במערכת ועלותה: 5.5 שקלים. גם עלות עמלת פעולה בערוץ ישיר בלאומי היא מהנמוכות במערכת ועלותה: 1.65 שקלים. עמלת המינימום החודשית בלאומי עומדת על סכום של 11 שקלים בלבד, אף זאת מהנמוכים במערכת.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il