TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

רינת רמלר מונתה לסמנכ"ל הכספים של חברת SCR


חברת SCR, העוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק של מערכות ניהול וחליבה לרפתות ודירי צאן, הודיעה על מינויה של רינת רמלר לתפקיד סמנכ"ל הכספים של החברה.
לרינת נסיון רב בניהול פיננסי, הנפקות, מיזוגים ורכישות בחברות היי-טק ובחברות ציבוריות. לפני הצטרפותה ל-SCR כיהנה רינת כסמנכ"ל הכספים של חברת אלרון, חברת אחזקות המחזיקה ומשקיעה בחברות בתחומי הטכנולוגייה שנסחרה בבורסות הנאסד"ק ותל אביב. במסגרת תפקידה באלרון היתה רמלר מעורבת ב-IPO של חברות הקבוצה בנאסד"ק ובתל אביב, ובהן הנפקת גיוון אימנג'ינג ונטוויז'ן, וליוותה את החברות בקבוצה בתהליכי התפתחותן מחברות פיתוח צעירות לגידול וצמיחה הן בצורה אורגנית והן באמצעות מיזוגים ורכישות.

רינת רמלר בת 40 נשואה + 4 ילדים, היא רואת חשבון מוסמכת, בוגרת תואר ראשון בכלכלה מאוניברסיטת חיפה ו MBA- מהטכניון.

רמלר מצטרפת ל-SCR, בתקופה בה ממשיכה החברה את מגמת ההתרחבות אשר החלה לפני מספר שנים תוך הגדלת יכולות הייצור שלה על מנת לתת מענה לביקושים הגדלים למוצריה ברחבי העולם. החברה אשר מפתחת ומייצרת בישראל מגייסת עובדים נוספים בתחומי הפיתוח, המכירות והתפעול. במסגרת אסטרטגיית ההתרחבות הגלובלית של החברה, הקימה SCR לאחרונה, חברת בת אשר תרכז את פעילות החברה בארה"ב בה ישנה דרישה מתמשכת למוצרי החברה.

יריב אבישר, מנכ"ל SCR : "המינוי של רינת הוא צעד נוסף וחשוב אשר נועד לחזק את התשתיות הניהוליות של החברה לתמיכה בצמיחה המואצת אותה אנו חווים ולסייע בהתרחבות הגלובלית שלSCR ".


אודות SCR

SCR, מובילה עולמית בפיתוח טכנולוגיות מתקדמות ותכנה לחליבה וניהול רפתות ודירי צאן, היא היצרנית הגדולה בעולם של מדי חלב אלקטרוניים ותגים חכמים למעקב אחרי פוריות ובריאות הפרה. נכון להיום יותר מ- 11 מיליון פרות בעולם עושות שימוש במוצרי החברה. מוצרי SCR משווקים ברחבי העולם בערוצי הפצה שונים ובין לקוחותיה נמנים ספקי הפתרונות המובילים בעולם בתחום החליבה : De Laval השבדית ו- Lely ההולנדית.

SCR שהוקמה ב- 1976, ממוקמת באזור התעשייה פולג בנתניה ומעסיקה מעל 200 עובדים. בשנת 2009 נכנסה כשותפה בחברה קרן טנא בראשות ד"ר אריאל הלפרין שרכשה 20% ממניות SCR.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il