TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

ירידה של 18% בהיקף הפרסום בענף הנדל"ן ב-2011 ל-57.5 מיליון שקל


נדלן
הירידה החדה ביותר הייתה בפרסום בטלוויזיה, שנסוג מסכום של 20.6 מיליון שקל בשנת 2010 לסכום של 10.5 מיליון שקל ב-2011 - ירידה של 50%
בשנת 2011 כולה הושקע בפרסום בענף הנדל"ן כ-57.5 מיליון שקל, זאת לעומת כ-70 מיליון שקל במהלך שנת 2010 - ירידה של 18%, שנבעה בעיקר מצמצום בקמפיינים הטלוויזיוניים.

בפריסת סוגי המדיה והשוואה בין 2010 ל-2011 ניתן לזהות ירידה בהיקפי הפרסום כמעט בכל האפיקים: אינטרנט, עיתונות ורדיו, כשהירידה החדה ביותר הייתה בפרסום בטלוויזיה, שירד מסכום של 20.6 מיליון שקל בשנת 2010 לסכום של 10.5 מיליון שקל - ירידה של 50%.

המדיה היחידה שהצליחה להתחזק השנה בהיקף הפרסום היא שילוט החוצות, מדיה זולה יחסית, שבניגוד לשאר אמצעי הפרסום הציגה עלייה מ-9.7 מיליון שקל ל-11.2 מיליון שקל - עלייה של 15.4% ויותר מפי 3 מהממוצע בשנים שלפני כן.

במקביל, חשוב לשים לב כי פריסת ההשקעה הפרסומית לאורך השנה מלמדת כי התמונה הנוכחית עגומה בהרבה. מחודש מאי האחרון, אז נרשם שיא בהיקף הפרסום בשנה האחרונה (למעלה מ-8 מיליון שקל), נרשמה ירידה הדרגתית וקבועה, אז לרמה חודשית של כ-3 מיליון שקל בלבד בחודשיים האחרונים.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il