TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

הבינלאומי משיק פקדונות מובנים


עם מענק של עד 110% מעליית או מירידת מדד ה-100 FTSE
הבנק הבינלאומי משיק סדרת פיקדונות מובנים לתקופה של 19 חודשים המאפשרים קבלת מענק של עד 110% מעליית או ירידת מדד ה- 100 FTSE.

הפיקדונות: שקלי, דולרי ויורו, מאפשרים קבלת מענק הקשור להתנהגות המדד ולתנודתיותו. שיעור המענק הוא 100% בפיקדון השקלי, 70% בדולרי ו-110% ביורו וזאת מהערך המוחלט (עליה או ירידה) של שינוי המדד בין שער הבסיס (השער ב-19 לאוגוסט 2008) ועד ה-19 לפברואר 2010.
זאת בתנאי ששערי הסגירה היומיים של המדד במהלך תקופת הבדיקה אינם חורגים מהטווח בין שני חסמים: חסם תחתון בגובה 72% משער הבסיס, כלומר: 28% מתחת לשער הבסיס, וחסם עליון בגובה 128% משער הבסיס.
במקרה שאחד משערי הסגירה היומיים נוגע או עולה על אחד מהחסמים שנקבעו לא יקבל הלקוח כל מענק.

קרן הפיקדונות מובטחת: הקרן השקלית בפיקדון השקלי, הקרן הדולרית בפיקדונות הדולרים והקרן ביורו בפיקדון היורו.

מדד ה-100 FTSE הוא מדד משוקלל על פי שווי שוק של כ-100 החברות בעלות שווי השוק הגבוה ביותר הנסחרות בבורסה של לונדון. בשנה האחרונה ירד המדד בכ-13.9% ומתחילת השנה בכ-17%.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il