TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

רשת מגה מציעה סל קניות בהנחה של 20%


בין המוצרים שבסל: קטשופ מגה ב-7.90, קפה טורקי מגה 100 גרם ב-6.99 שקלים, טונה בשמן ב-4.99 שקלים, פירורי לחם ב-3.90 שקלים, נקניקיות עוף ב-18.90 שקל
רשת מגה הכריזה היום (ד') שתתמחר סל של מוצרי בסיס בזול. הרשת משיקה את "הסל המסובסד" - סל מוצרים בהוזלה קבועה של כ-20%. מדובר ב-32 מוצרים, רובם של המותג הפרטי, אך גם של כמה יצרנים, ומבוסס, לטענת הרשת, על מיפוי סל מוצרים הנצרכים בכל משפחה בישראל.

בניגוד לשופרסל, שקבעה מועד תפוגה לסל שלה: פסח 2012, מגה לא מוכנה להתחייב על תאריכים. לפי הרשת מדובר ב"מדיניות ארוכת טווח".

בין המוצרים שבסל: קטשופ מגה ב-7.90, קפה טורקי מגה 100 גרם ב-6.99 שקלים, טונה בשמן ב-4.99 שקלים, פירורי לחם ב-3.90 שקלים, נקניקיות עוף ב-18.90 שקל, שניצל תירס ב-20 שקל, תריסר ביצים ב-11.54, חלב 3% בקרטון ב-5 שקלים, 400 גרם קוסקוס ב-4 שקלים. ספגטי מגה ב-3.90 ל-500 גרם, לחם שחור ב-4.67 שקלים וזוג נייליון נצמד ב-9.90 שקלים.

ממגה נמסר כי "מוצרי הסל המסובסד כוללים ברובם את מוצרי המותג הפרטי מגה שמחירם נקבע ישירות על-ידי הרשת, מה שמאפשר לה לשלוט במחירי המוצרים ובמרווח הקמעונאי שלה ולהעניק לצרכנים הוזלה משמעותית לאורך זמן. יחד עם זאת, אנחנו לא נחים על זרי הדפנה ומתכננים את החרם הבא".





טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il