TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אסם תייקר את מוצריה ב-1 ביולי בשיעורים שבין 5% ל-10%


אסם
מאפים מתוקים, דגני בוקר, פירורי לחם, פודינג וג'לי יתייקרו ב-5%; קפה "נסקפה" וטייסטר צ'ויס יתייקרו ב-7% ומחירו של סירופ ויטמינצ'יק יזנק ב-10%
ענקית המזון אסם הודיעה כי החל מ-1 ביולי יתייקרו המחירים ב-5% עד 10%. מחירם של הבמבה והביסלי יעלה ב-4%; מאפים מתוקים, דגני בוקר, פירורי לחם, פודינג וג'לי יתייקרו ב-5%; קפה "נסקפה" וטייסטר צ'ויס יתייקרו ב-7% ומחירו של סירופ ויטמינצ'יק יזנק ב-10%.

העלאת המחירים הקודמת של אסם היתה בדצמבר בשיעור של 3.5%. לפני חודש הודיעה שטראוס כי תעלה מחירים בעקבות עליות מחירי חומרי הגלם. חוגלה קימברלי הודיעה כי ייקרו את מותגי נייר הטואלט ואת מוצרי ניקול ב-7%-15%.

מוצרי קפה עלית ושוקולית התייקרו החודש בכ-13%. סלטי אחלה התייקרו בממוצע בין 3.5% ל-4.7%. מוצרי יוטבתה התייקרו בין 5% ל-7%, הממתקים והעוגות של שטראוס עלית התייקרו ב-5%, והוופלים (בפלות) 350 גר' התייקרו ב-15%.

גם מוצרים שאינם של שטראוס התייקרו במהלך חודש מאי: מוצרי טונה סטארקיסט התייקרו בשיעור שבין 5% עד 15%, מוצרי הכביסה של פרוקטר אנד גמבל התייקרו בכ-5%, ושמפו פאנטן גם הוא של פרוקטר, התייקר ב-3%. זאת אחרי שפרוקטר אנד גמבל העלתה כבר באפריל את מחירי חיתולי פמפרס וסכיני הגילוח ג'ילט בשיעור ממוצע של 4%.





טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il